به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال وبختیاری، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان، اظهار داشت: یک دلیجه معمولی نابالغ، پس از یکماه درمان و بازپروری توسط دامپزشک حیاتوحش در بخش بازتوانی و مراقبتهای پزشکی حیاتوحش دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد شهرکرد، به طبیعت بازگشت.
شهرام احمدی ادامه داد: این دلیجه بجز در روز اول بعد از نجات، تا چندین هفته غذا نمیخورد و تحت درمان قرار داشت و بعد از درمان و نگهداری در کنار دلیجه های بالغ، مهارت های شکار و زندگی در طبیعت را آموخت و در زیستگاهش رهاسازی شد.
وی افزود: یک لاکپشت مهمیزدار آسیب دیده دیگر نیز پس از درمان و مراقبت به طبیعت بازگشت. احمدی اضافه کرد: یک خارپشت گوش بلند مسن که توسط کارشناسان اداره کل حفاظت محیط زیست از داخل یک کارگاه در منطقه مسکونی نجات یافته و پس از چندین روز تغذیه و مراقبت توسط دامپزشک حیاتوحش و با انجام معاینات و تأیید سلامت و قابلیت بازگشت به طبیعت، شبانگاه در یک زیستگاه مناسب رهاسازی شد.
وی همچنین عنوان کرد: یک بهله جغد کوچک با علائم ضعف و عدم توانایی پرواز از اداره کل محیط زیست چهارمحال و بختیاری به بخش حیات وحش دانشکده دامپزشکی دانشگاه آزاد شهرکرد ارجاع داده شد که پس از طی دوره درمان و بازتوانی و پس از موفقیت در تست شکار در زیستگاهش رهاسازی شد.
شهرام احمدی افزود: این گونه ها پس از نجات در این مرکز نگهداری شده و پس از انجام موفق آزمون های لازم سنجش توانایی شکار و زندگی، آمادگی لازم را برای رهاسازی در طبیعت به دست آورده و با هماهنگی حفاظت محیط زیست استان در یک شبانه روز رهاسازی شدند.
این مقام مسئول تصریح کرد: همچنین یک قطعه پرنده بادخورک توسط دوستداران محیط زیست به حفاظت محیط زیست شهرستان لردگان تحویل و این پرنده نیز پس از اطمینان از سلامت کامل توسط دامپزشک حیات وحش، به دست محیط بانان در طبیعت این شهرستان رهاسازی شد.
هم اکنون ۲۹۴ گونه جانوری در زیستگاه های چهارمحال و بختیاری شناسایی شده است.
46
کپی شد