سرمربی سابق تیم ملی تکواندو گفت: کسب ۴۱ رأی از ۴۳ رأی موجود یعنی اینکه خانواده تکواندو به پولادگر اعتماد کرده و باید منتقدان نتیجه را بپذیرند و در غیر این صورت به این رشته ظلم کردهاند.
به گزارش جی پلاس، بیژن مقانلو در خصوص فعالیتهای خود اظهار داشت: در حال حاضر ایران هستم، اما قرار است از 28 دی ماه تا 13 بهمن ماه استاژی فنی در چهار شهر کشور برزیل داشته باشم و به آموزش بازیکن حرفهای و مربیان این کشور بپردازم. با توجه به اینکه برزیل کشوری بزرگ و خاک این کشور از وسعت زیادی برخوردار است نفرات برتر آنها به صورت منطقهای در چهار نقطه جمع و به آموزش آنها بپردازم.
وی در پاسخ به این پرسش که مذاکراتی با کشوری برای قبول سرمربیگری آنها نداشته است، گفت: در حال حاضر صحبتی با هیچ کشوری نداشتهام و با آموزش تکواندو به دنبال این هستم که از این رشته دور نباشم و در کنار تکواندو حرکت کنم. برای قبول هدایت هر تیمی نیز باید شرایط به گونهای باشد که شأن مربی ایرانی حفظ و استانداردها رعایت شود. فقط به بهانه خارج رفتن به دنبال قبول هدایت تیمی نیستم و خواسته یا ناخواسته به واسطه افتخارات سالیان 2013 تا 2016 از مربیان مطرح جهان هستم. در طی این سالها نیز با تیمی جوان موفق به قهرمانی آسیا و جهان شدیم و بازیکنان جوان ایرانی را وارد رنکینگ کردیم تا برای تکواندوی ایران عرضاندام کنند.
سرمربی سابق تیم ملی تکواندو در خصوص انتخاب مجدد پولادگر بهعنوان رئیس فدراسیون تکواندو و امیدواریهایی که در خصوص آشتی برخی منتقدان با فدراسیون به گوش میرسد، عنوان کرد: امیدوارم شرایط به حالت گذشته برگردد و نقد مسائل شخصی کنار برود. تا قبل از المپیک که نتایج تکواندو خوب بود و متأسفانه در المپیک نیز به دلیل عدم انسجام و همدلی و حاشیههایی که در تیم ایجاد شد، نتیجه مناسب گرفته نشد. دوستان بعد از المپیک افتخارات سه سال گذشته را فراموش کردند، اما غافل از این بودند که روی درختی نشسته بودند که خودشان شاخههای آن را بریده بودند.
مقانلو تأکید کرد: در انتخابات نیز پولادگر 41 رأی از 43 رأی موجود را کسب کرد که این یعنی خانواده تکواندو مجدداً به او اعتماد کرده است و منتقدان نیز باید این نتیجه را بپذیرند و تابع آن باشند، چرا که اگر از آن تبعیت نکنند به این رشته ظلم کردهاند. باید این دوستان با نتیجه انتخابات منطقی برخورد کنند و منافع ملی را در نظر بگیرند و به منافع شخصی فکر نکنند. در گذشته که زمان موفقیت تیم ملی عنوان میکردند پتانسیل موفقیت وجود دارد، اما چرا در حال حاضر که این پتانسیل وجود دارد موفقیت به دست نمیآید.
وی تصریح کرد: در حال حاضر نیز باید با برنامهریزی و سازماندهی و یک چشمانداز مناسب به دنبال کسب نتایج خوب باشیم هر چند که کار راحتی نیز در پیش نداریم. زمانی ما چراغ راه همه دنیا بودیم، اما آنها راه را یاد گرفتند و ما آن را فراموش کردیم.
سرمربی سابق تیم ملی تکواندو در پاسخ به این سوال که در آینده احتمال همکاری مجددا او با فدراسیون وجود دارد، خاطر نشان کرد: هنوز به این مسئله فکر نکردم اما به عنوان یک ایرانی وظیفه خود میدانم اگر کمکی از دستم بربیاید انجام بدهم و به خوبی میدانم فدراسیون تکواندو و دولت برای ما هزینه کرده است. البته شرایط باید طوری باشد که امکان همکاری فراهم باشد و در غیر این صورت شانسی وجود نخواهد داشت. بعد من خیلیها مدعی بودند که تیم ملی تکواندو مانند اسب زین کرده میماند، اما خودشان با حضور در تیم ملی نتوانستند این اسب زین کرده را به موفقیت برسانند و از پتانسیل آن استفاده کنند.