سید سعید شاهرخی روز چهارشنبه در جلسه اعضای ستاد بررسی طرح های بخشهای کشاورزی، برق و آب این استان افزود: طرح سرشاخه کاری باغات گردو، توسعه واحدهای گلخانهای، توسعه و کشت گیاهان دارویی و کم آببر و داربستی کردن باغات انگور در سال جهش تولید اجرا میشود.
وی خاطرنشان کرد: ایجاد ظرفیت فرآوری، توسعه سامانه های نوین آبیاری، کشتارگاه تولید طیور، تامین خوراک دام طیور و آبزیان، کاشت اراضی آیش، تولید دانههای روغنی و افزایش تولید گوشت قرمز از دیگر طرحهای این حوزه است.
استاندار همدان با بیان اینکه جهش تولید در بخش کشاورزی با حمایت از بخش خصوصی و آسان سازی فرایند سرمایه گذاری اتفاق می افتد افزود: یکی از روش هایی که میتوان جهش تولید را در بخش کشاورزی محقق کرد برطرف کردن موانع تولید بر سر راه فعالان اقتصادی است چرا که بخش بزرگی از تولید توسط بخش خصوصی انجام میشود.
شاهرخی با بیان اینکه یکی از زنجیرههای اقتصادی که می تواند تولید انواع محصولات کشاورزی را از نظر اقتصادی به صرفه و توجیه کند، ایجاد صنایع تبدیلی و فرآوری کننده است ادامه داد: خامفروشی در هر بخشی در نهایت به ضرر تولیدکنندگان است و موجب هدر رفت منابع میشود.
وی اظهار داشت: تولید به مثابه یک زنجیره است که از تولید کننده آغاز و به مصرف کننده ختم می شود.
شاهرخی افزود: اگر یکی از حلقه های این زنجیره شکننده باشد زنجیره به طور کل از بین می رود؛ بنابراین برای دستیابی به جهش تولید باید برنامه ریزی درستی در همه زمینه ها داشته باشیم.