مسوول مسابقه ملی مهارت اداره کل آموزش فنی و حرفه ای همدان در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: پیش از برگزاری مرحله استانی مسابقات آزاد مهارت در رشته مد و پوشاک ایرانی، این دوره از رقابت های به صورت
شهرستانی برگزار و در نهایت ۴۴ تن به مرحله استانی راه یافتند.
جمشید رحیمی افزود: شرکت کنندگان در این رقابت ها از اتحادیه ها، مراکز فنی و حرفه ای، آموزشگاه آزاد فنی و حرفه ای، سازمان آموزش و پرورش، دانشگاه ها و اتحادیه پوشاک استان همدان هستند.
وی اضافه کرد: یک نفر از برگزیدگان به مرحله کشوری مسابقات آزاد مهارت در رشته مد و پوشاک ایرانی راه یافته و مسابقات ملی نیز به مدت ۲ روز به میزبانی استان همدان برگزار میشود.
مسوول مسابقه ملی مهارت اداره کل آموزش فنی و حرفه ای همدان گفت: در این دوره از رقابت ها شرکت کنندگان در زمینه طراحی، الگوسازی، برش و دوخت مانتو اجتماعی به رقابت پرداختند.
رحیمی ادامه داد: داوران ۱۲ آیتم از جمله لایی کاری قسمت های مختلف یقه، دوخت درزهای طولی، دوخت سجاف و یقه و رعایت زوایا و صاف بودن آن، دوخت دکمه و جادکمه (مادگی)، دوخت آستین و جا انداختن
آن، اتوکاری، شکل ظاهری مانتو، رعایت حداقل قد مانتو و آستین، کیفیت دوخت داخل کار و اجرای نوآوری و خلاقیت را مدنظر قرار می دهند.
وی هدف کلی مسابقات آزاد مهارت را ایجاد تعامل سازنده و پویا با بنگاه های آموزشی و بخش های صنعتی، اتحادیه ها، اصناف در راستای ایجاد رقابت سالم و اثرگذار میان دارندگان مهارت های فنی و حرفه ای و
تخصصی و همچنین گام برداشتن در راستای از بین بردن فقر مهارتی از میان قشرهای مختلف جامعه دانست.
وی کشف استعدادهای حرفه ای افراد ماهر، ایجاد فرصت مناسب برای شکوفایی مهارت ها، ترویج ارتقای فرهنگ مهارت آموزی و شناسایی نخبگان استادکاران مهارتی، فراهم کردن فرصت مناسب برای رقابت سالم میان استاد کاران مهارت را از دیگر اهداف برگزاری این دور از رقابت ها برشمرد.