به گزارش ایرنا، اسداله ربانی مهر روز جمعه در جلسه اطلاع رسانی اجلاس جهانی گردشگری (UNWTO) در دبیرخانه همدان 2018 افزود: اجلاس جهانی گردشگری در همدان مهمترین رویداد سازمان جهانی گردشگری است و لزوم اطلاع رسانی بیشتر رسانه ها را می طلبد.
وی اظهار داشت: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) همواره در پوشش اخبار حوزه گردشگری استان فعال بوده و امیدواریم در معرفی بیشتر این اجلاس نیز موفق باشد.
ربانی مهر با اشاره به اینکه ظرفیت های گردشگری همدان متعدد و متنوع است، تاکید کرد: تمام مسئولان، دست اندرکاران و علاقمندان به حوزه گردشگری باید دست در دست هم برای بهتر برگزار شدن این اجلاس تلاش کنند.
وی اضافه کرد: رسانه ها محلی و سراسری نقش موثری در معرفی و اطلاع رسانی این اجلاس دارند.
مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر نیز عنوان داشت: 552 شرکت خصوصی از 158 کشور جهان، عضو سازمان جهانی گردشگری هستند که شرکت سیاحتی علیصدر یکی از 11 عضو ایرانی این سازمان است.
حمیدرضا یاری افزود: این اجلاس از 21 تا 23 آبان با حضور اعضای این سازمان جهانی در همدان برگزار می شود.
وی اظهار داشت: این برای نخستین بار است که اجلاس جهانی گردشگری در ایران برگزار می شود و میزبانی همدان در این دوره از برگزاری اجلاس، افتخاری برای این استان محسوب می شود.
به گزارش ایرنا، سازمان جهانی گردشگری مستقر در شهر مادرید اسپانیا، از نمایندگی‌های سازمان ملل در بخش گردشگری است که در رابطه با امور جهانگردی سیاستگذاری می کند و امروزه پیشتازترین و شناخته شده ترین سازمان بین المللی مرتبط با سفر و گردشگری در جهان است.
اعضای هیات رئیسه این سازمان متشکل از 12 عضو است که در اوایل مردادماه سال گذشته برای نخستین بار شرکت سیاحتی علیصدر همدان به عنوان یکی از اعضای هیات رئیسه این سازمان انتخاب شد.
شرکت سیاحتی علیصدر که از سال 1370 با همکاری سازمان ایرانگردی و جهانگردی، سازمان همیاری شهرداری های استان و شهرداری همدان و با هدف ایجاد بسترهای مناسب برای ارائه خدمات بهتر برای جذب گردشگران داخلی و خارجی در منطقه علیصدر ایجاد شد، اکنون یک کرسی از 12 کرسی هیات رئیسه سازمان جهانی گردشگری را به خود اختصاص داده است.
استان همدان به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین دارای بیش از یکهزار و 800 اثر تاریخی و گردشگری است که یکهزار اثر استان همدان ثبت ملی شده اند.
این استان به واسطه وجود شمار زیادی آثار تاریخی، تفریحی و گردشگری به عنوان پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین معرفی شده است.
آرامگاه بوعلی سینا، آرامگاه باباطاهر، تپه هگمتانه و گنبد علویان، حمام حاج آقا تراب نهاوند، خانه لطفعلیان ملایر، خانه مسعودی، آرامگاه میررضی الدین آرتیمانی و بقعه حیقوق نبی (ع) از مهمترین آثار تاریخی و باستانی این استان است که همه ساله مورد بازدید گردشگران نوروزی قرار می گیرد.
سنگ نوشته های گنج نامه، کلیساهای آنجلی و گریگوری، حمام قلعه، کاروانسرای صفوی، آب انبارها، خانه های قدیمی و باغ نظری در همدان از دیگر آثار تاریخی مورد توجه گردشگران استان همدان است.
9904/2090
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.