به گزارش ایرنا، حسین هاشمی تختی روز جمعه در آئین بهره برداری از 181 طرح دهه فجر حوزه بهداشت و درمان هرمزگان با بیان اینکه همه برای موفقیت دولت تلاش می کنیم، افزود: به نظر می رسد علت وجود چنین مشکلی در استان تک دانشگاهی بودن علوم پزشکی آن است.
وی ادامه داد: هرمزگان تنها یک دانشگاه علوم پزشکی دارد اما استان فارس دارای پنج دانشگاه علوم پزشکی است. نماینده مردم ابوموسی، بندرعباس، قشم، حاجی آباد و بندر خمیر در مجلس شورای اسلامی پیشنهاد داد: وزارت بهداشت برای رفع مشکل کمبود سهمیه بکارگیری نیروی انسانی در هرمزگان 2 دانشگاه علوم پزشکی، یکی در شرق و دیگری در غرب هرمزگان تاسیس کند و یا اینکه سهیمه ها را به صورت استانی تخصیص دهد.
هاشمی تختی اضافه کرد: استان هرمزگان بخشی از مشکل های بهداشتی و درمانی استان های همجوار و سرریز جمعیت کشور را بر دوش دارد و حتی از کشورهای حاشیه خلیج فارس برای دریافت خدمت های درمان به هرمزگان مراجعه می کنند.
وی اشاره کرد: 17 نفر از پرسنل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در شهرستان قشم از حدود 10 ماه قبل حقوق نگرفته اند که این مشکل باید حل شود.
وی از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار کرد: آیا من و شما حاضر می شویم 10 ماه بدون حقوق کار کرده و خدمت دهی را ادامه دهیم.
هاشمی تختی ابراز داشت: مدت هاست اِم آر آی بیمارستان شهید محمدی بندرعباس که این بیمارستان بیشترین مراجعه بیماران را برای درمان دارد، دچار مشکل شده که این موجب نارضایتی است.
وی ادامه داد: هر تصمیمی برای این موضوع مهم درمانی قرار است اتخاذ می شود باید سریع گرفته و اجرایی شود.
مهم ترین طرح هایی که امروز با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به بهره برداری رسید شامل سومین و پیشرفته ترین آمبولانس دریایی، کلینیک تجمیعی دندانپزشکی امام علی (ع)، کلینیک ویژه تخصصی «هرمز» بندرعباس، کلینیک ویژه تخصصی مشیر دوانی، مجتمع آموزشی حکیم واقع در پردیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، سه طرح توسعه بیمارستان ابن سینا (اعصاب و روان)، آنژیوگرافی دوم بیمارستان شهید محمدی بندرعباس و توسعه فضای آموزشی معاونت آموزشی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان می شود.
نخستین آمبولانس دریایی کلاس B کشور مجهز به چهار تخت و تجهیزات کامل ICU اهدایی خیّر حوزه سلامت، با سرمایه هزینه شده افزون بر 33 میلیارد ریال به ناوگان اورژانس دریایی استان هرمزگان ملحق شد که هزینه تجهیزات این آمبولانس به ارزش سه میلیارد و 730 میلیون ریال از اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تامین شده است.
همچنین 20 دستگاه آمبولانس با سرمایه هزینه شده افزون بر 70 میلیارد ریال نیز به ناوگان اورژانس هرمزگان اضافه شد.
عملیات ساخت مجتمع آموزشی حکیم با زیربنای یک هزار و 988 متر مربع و سرمایه هزینه شده افزون بر 22 میلیارد و 927 میلیون ریال که عملیات عمرانی آن از سال 1394 آغاز شده بود نیز امروز با حضور وزیر بهداشت در بندرعباس به بهره برداری رسید.
3219/6048
خبرنگار: عزت الله معمارباشی ** انتشار دهنده: خلیل تنیده

* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.