محسن قاسمی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: هنوز سرریز سیگنال در برخی مناطق مانند جزایر سه گانه، بخش هایی از شهرستان بندرلنگه، و استان سیستان و بلوچستان وجود دارد که مقرر شده نشستی در کشور عمان با همین موضوع برگزار شود.
وی ادامه داد: کارشناسان این اداره کل در برنامه زمان بندی شده سیگنال های تلفن همراه در نوار مرزی منطقه جنوب شرق از ابتدای شهرستان پارسیان (گاوبندی) در مرز استان بوشهر تا چابهار و از چابهار تا زابل را بررسی و پایش می کنند.
مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی جنوب شرق یادآور شد: کاهش سرریز سیگنال تلفن همراه کشورهای حاشیه خلیج فارس به کشور به دلیل امضاء تفاهم نامه ای با همین موضوع بین جمهوری اسلامی واین کشورها است.
قاسمی با بیان اینکه شهرستان زابل استان سیستان و بلوچستان که زیر پوشش اداره کل تنظیم مقررات و ارتباطات رادویی قرار دارد با کشور افغانستان همسایه است، بیان کرد: زمینه های لازم برای امضاء تفاهم نامه با کشور افغانستان برای جلوگیری از ورود سیگنال های تلفن همراه آن کشور به ایران در حال انجام است.
قاسمی اشاره کرد: هیات افغانستانی در روزهای آینده برای امضاء تفاهم نامه ای با هدف جلوگیری از سرریز سیگنال تلفن همراه بین دو کشور به ایران سفر می کنند.
به گفته قاسمی، زمینه های فنی لازم برای کاهش سرریز سیگنال بین ایران و پاکستان هم در حال انجام است.
مدیرکل تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی جنوب شرق توصیه کرد: هموطنان مرز نشین و مسافرانی که وارد این مناطق می شوند برای آنکه هزینه برقراری ارتباط های بین الملل ناخواسته پرداخت نکنند انتخاب اپراتور تلفن همراه خود را روی حالت دستی قرار دهند.
اکنون با جستجوی دستی شبکه تلفن همراه به طور معمول کدهایی با توجه به نوع سیم کارت افراد ظاهر می شود که مشترک باید اپراتور مربوطه را انتخاب کند.
کدهای اپراتور های مختلف تلفن همراه کشور شامل همراه اول IR 432 11 ، ایرانسل IR 432 35 ، رایتل IR 432 20 ، تالیا IR 432 32 ، تلفن همراه روستایی IR 432 70، ایرافون IR 432 90 ، اپراتور کیش IR 432 14 و کوه نور IR 432 71 است.
امکان استفاده از تلفن همراه برای ارسال یا دریافت صوت، دیتا وپیامک هنگام مسافرت به خارج از محدوده جغرافیایی زیرپوشش شبکه اپراتور کشور مبدا، با استفاده از شبکه های تلفن همراه کشور مقصد را سرویس رومینگ بین الملل می گویند.
اداره کل تنظیم مقررات وارتباطات رادیویی منطقه جنوب شرق یکی از اداره های کل منطقه ای سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است که به منظور حضور موثر سازمان و انجام وظایف حاکمیتی و نظارتی سازمان، نظارت دقیق و به موقع بر اپراتورها و اعمال مقررات، کنترل فضای فرکانسی، اعمال حاکمیت بر طیف فرکانس و نظارت بر حُسن اجرای ضوابط و مقررات در بخش های مختلف ارتباطات و فناوری اطلاعات تشکیل شده است.
منطقه جنوب شرق شامل سه استان هرمزگان، کرمان و سیستان وبلوچستان است و دفتر اصلی در شهرستان بندرعباس قرار دارد.
3219 /6048
خبرنگار: عزت الله معمارباشی ** انتشار دهنده: خلیل تنیده

* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.