سامیه جهانشاهی عصر یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: این طرح در 900 مهدکودک و 249 مرکز و خانه بهداشت شهری و روستایی استان در میان کودکان سه تا شش سال در دست اجرا است.
وی با بیان اینکه اجرای این طرح تا پایان آذرماه ادامه دارد، افزود: سال گذشته 68 هزار و 529 کودک در هرمزگان تحت پوشش طرح غربالگری تنبلی چشم قرار گرفتند و امسال پیش بینی می شود 127 هزار کودک در این طرح شرکت کنند.
جهانشاهی اظهار کرد: سال گذشته 2 هزار و 218 کودک دارای اختلال بینایی از جمله تنبلی چشم، عیوب انکساری، انحراف چشم و سایر بیماری ها بودند که 135 نفر آنان تحت درمان قرار گرفتند .
وی اضافه کرد: طرح پیشگیری از تنبلی و معاینه چشم در مرحله اول توسط مربیان، معلمان و بهورزان آموزش دیده انجام می شود و در مرحله بعد موارد مشکوک به بینایی سنجی معرفی شده و در صورت نیاز به معاینه تخصصی به چشم پزشک ارجاع داده می شود.
جهانشاهی با بیان اینکه همراه داشتن شناسنامه کودک برای شرکت در این طرح الزامی است، گفت: تنبلی چشم یکی از علل مشکلات چشمی در کودکان است که با غربالگری در سن سه تا شش سال می‌توان از آن پیشگیری کرد.
بیماری تنبلی چشم موجب اختلال دید طبیعی می شود و در این اختلال شاید ظاهر چشم سالم باشد ، اما دید کودک حتی با وجود استفاده از عینک نیز کامل نخواهد بود.
به اعتقاد متخصصان چشم پزشکی بهترین زمان برای درمان این اختلال بینایی سه تا شش سال می باشد.
به اعتقاد متخصصان این حوزه، اگر دوره طلایی سه تا شش سال را در درمان این بیماری از دست بدهیم ، شانس درمان فرد مبتلا را بسیار کم کرده و وی را به سوی نابینایی سوق داده ایم.
7198/6048
خبرنگار: فاطمه حسینی * انتشار: خلیل تنیده

* آگاهی از آخرین اخبار استان در کانال تلگرام ایرنا هرمزگان
* لینک جستجو کانال: irnabandarabas@
*ایمیل: irna.hormozgan@yahoo.com
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.