به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، مهدی باقری بعدازظهر امروز در نشست خبری جشنواره نقش هنر در کاهش آسیبهای اجتماعی (جشنواره ملی موج) با اشاره به اهداف این جشنواره اظهار داشت: جشنواره ملی موج با هدف استفاده از ظرفیت هنر در کاهش آسیبهای اجتماعی، تبیین مبانی نظری آسیبهای اجتماعی در هرمزگان برگزار میشود.
وی در ادامه بیان داشت: ارائه آموزشهای لازم به هنرمندان و مددجویان، بهرهگیری از ظرفیت رشتههای هنری برای سوق دادن هنرمندان به افزایش مهارتهای اجتماعی از دیگر اهداف برگزاری جشنواره ملی موج در استان هرمزگان است.
رئیس دانشگاه آزاد هرمزگان تصریح کرد: این همایش به همت دانشگاه آزاد و همکاری سازمان بهزیستی ایران، استانداری هرمزگان و دستگاههای اجرایی از 26 تا 28 فروردین امسال در چهار بخش فیلم کوتاه، عکس، تئاتر و موسیقی برگزار می شود.
باقری بیان کرد: تنها جشنوارهای که به صورت استانی برگزار میشود جشنواره موسیقی است که در بخش رقابتی موسیقیهای آیینی و سنتی و بازخوانی آثار هنرمندان استان هرمزگان که در آثارشان به مسائل اجتماعی پرداختهاند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس نیز بابیان اینکه دانشگاه باید زنده باشد، یادآور شد: دانشگاهی زنده است که بتواند با جامعه خود ارتباط برقرار کند که در این زمینه استفاده از زبان هنریکی از بهترین و گویاترین راههای ارتباطی با جامعه پیرامون است.
رضا کمالی دبیر اجرایی جشنواره با اشاره به نقش هنر در کاهش آسیبهای اجتماعی (جشنواره ملی موج) اظهار داشت: آثار ارسالی به دبیرخانه این جشنواره از 28 استان مختلف کشور بوده است که از 11 استان آثار برگزیده وجود دارد و در مجموع بیش از 150 نفر مهمان از سایر نقاط کشور داریم.
وی افزود: در بخشهای فیلم، عکس و تئاتر این جشنواره به صورت ملی برگزار شده و در بخش موسیقی تنها از استان هرمزگان پذیرش آثار داشتهایم.
کمالی گفت: دبیرخانه این جشنواره از اوایل سال 95 دایر و شروع به فعالیت کرده و تلاش کردیم تا در نخستین سال برگزاری این جشنواره ملی بتوانیم بالاترین کیفیت ممکن را به اجرا بگذاریم.
دبیر اجرایی جشنواره ملی موج بیان داشت: هرمزگان با این ظرفیت هنری نیاز داشت تا یک جشنواره هنری چند جانبه در سطح ملی و حتی بینالمللی را میزبانی کند که این مهم با پیگیری و حمایت بهزیستی کشور، وزارت کشور و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به میزبانی و تولیگری دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس اجرایی شد.
وی بیان کرد: ماهیت این جشنواره اثرگذاری بر قشر هنرمندان برای تشویق آنها به تولید آثار هنری با رویکرد کاهش آسیبهای اجتماعی از جمله طلاق، اعتیاد، حاشیه نشینی، آسیب های نوپدید و ... است که در کنار این هدف به گونه برنامهریزی شده تا آثار برگزیده در مناطق و محلات آسیبخیز شهر، بوستان غدیر بندرعباس، پایگاههای اجتماعی بهزیستی و زندانها اجرا شود.
کمالی گفت: آثار ارسالی به دبیرخانه این جشنواره از 28 استان مختلف کشور بوده است که از 11 استان آثار برگزیده وجود دارد و در مجموع بیش از 150 نفر مهمان از سایر نقاط کشور داریم.
سپس معاون اجتماعی بهزیستی استان هرمزگان نیز بابیان اینکه پایگاههای اجتماعی بهزیستی جهت اجرای عموم آثار برگزیده، آمادهسازی شدهاند، تأکید کرد: قطعاً ارائه بستههای حمایتی با پیوست فرهنگی مناسب میتواند بر مددجویان بهزیستی اثرگذاری بهمراتب بیشتری داشته باشد که در این رابطه آثار مورد بازبینی مجدد قرار میگیرند.
زهرا دارابی بیان کرد: بسیاری از آثار بهویژه در زمینه فیلم کوتاه و عکس، قابلیت انتشار در فضای مجازی را دارند که میتوان از طریق این شبکه گسترده ارتباطی ، پیام جشنواره را به عموم مردم و مخاطبین بیشتری منتقل کرد.
انتهای پیام/