انتشار این کتاب با تلاش و همت برادر نویسنده و ۱۶سال پس از فوت وی محقق شده است.
حسین دریوش در مقدمه کتاب پس از شرح زندگی نویسنده نوشته است: چند داستان از غلامرضا به یادگار مانده که همه چرکنویس بوده و سه داستان چاپ شده در تیله باز به صورت کامل بازنویسی و با حفظ امانت و کمترین ویرایش چاپ شده است.
وی در بخشی از زندگینامه نویسنده نوشته است:غلامرضا در محله دوراهی ایسینی بندرعباس به دنیا آمد و در سنین نوجوانی و جوانی ضمن درس خواندن کار می کرد و ابتدا نسخه پیچ داروخانه بود و در زندگی پرفراز و نشیبش از کار در داروخانه تا پرورش میگو در کوهستک و جمع آوری گیاهان دارویی در کوه گنو تا کار در عطاری را تجربه کرد و پس از یک دوره انزوا قبل از به پایان رسیدن دهه چهارم زندگی در سال ۸۲ و در سن ۳۵سالگی بر اثر ایست قلبی درگذشت.
ایرج بلوچی دیگر نویسنده هرمزگانی هم در مقدمه تیله باز نوشته است: فضا، قهرمان و شخصیت داستان هایش، به نوعی بیانگر زندگی و تجربیات خود اوست که در قالب داستان بیان شده است.
به گفته بلوچی، تیله باز گرچه به نظر می رسد که برای رده سنی کودک و نوجوان نوشته شده اما با نگاهی عمیق تر به این درک می رسیم که آنچه بر این بازی می گذرد، بازی بزرگ تری است که " زندگی" نام دارد.
کتاب تیله باز در ۶۵صفحه شامل سه داستان کوتاه "تیله باز، سکه و باغ مولوی " است که توسط انتشارات " یادداشت نو " به چاپ رسیده است.
۲۰۹۴