«محمد محمدی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: 343 نفر از این حادثه دیده ها به مراکز درمانی انتقال یافتند.
وی بیان کرد: 150 دوره آموزشی امسال در جمعیت هلال احمر استان مرکزی برگزار شد که بیش از سه هزار و 600 در این دوره ها خدمات امداد و نجات، کمک های اولیه حضوری و غیرحضوری، مهارت های داوطلبی، آموزش‌های همگانی را فرا گرفتند و دوره های مربیگری و تعیین سطح مربیان دارای مدارک پزشکی و پیراپزشکی نیز برگزار شد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی ادامه داد: یکهزار و 150 برنامه اطلاع‌رسانی نیز امسال در این استان برگزار شده است.
محمدی اظهار داشت: بیش از 65 هزار مسافر در این مدت از خدمات جمعیت هلال احمر این استان بهره مند شده اند و طرح تابستانه این جمعیت نیز در راستای خدمت رسانی مطلوب به مسافران در حال اجرا است.
وی گفت: ساخت مجتمع های چند منظوره آموزشی امدادی در شهرستان های خمین، آشتیان و فراهان، تحویل انبار امدادی شهرستان زرندیه و صدور مجوز ساخت مجتمع چند منظوره شهرستان اراک از فعالیت های عمرانی امسال این جمعیت است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی افزود: برگزاری ششمین المپیاد آماده با حضور 400 نفر از اعضای داوطلب دادرس (دانش آموزان آماده در روزهای سخت)، دومین دوره انتخابات مجمع دبیران کانون های جوانان و دانشجویی، صدور کارت های اهدای عضو، برگزاری المپیاد جوانه ها در ساوه و اراک و برگزاری اردوی ایران مرز پرگهر ویژه دانش‌آموزان، بخش دیگری از این فعالیت های انجام شده در جمعیت هلال احمر این استان است.
محمدی بیان کرد: تزریق یکهزار و 700 دوز واکسن مننژیت برای حجاج بیت الله الحرام،تجهیز مرکز فیزیوتراپی خاتم الانبیاء اراک به دستگاه شاک ویو، آماده سازی مراکز فیزیوتراپی شهرستان های تفرش، دلیجان و خمین و راه اندازی مرکز جامع توانبخشی در مرکز استان از دیگر اقدامات در دست پیگیری است.
وی تصریح کرد: بیش از چهار هزار سبد غذایی به ارزش چهار میلیارد ریال در قالب طرح همای رحمت در بین اقشار نیازمند این استان توزیع شده و 30 دستگاه کولر آبی،20 چشمه حمام و 20 چشمه توالت به منطقه زلزله زده سرپل ذهاب ارسال شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی در بخش دیگری از سخنانش گفت: کاروان سلامت جمعیت هلال احمر این استان در قالب یک تیم 21 نفره به منطقه محروم و کم برخوردار «سیب و سوران» استان سیستان و بلوچستان اعزام شد و تا 21 مردادماه جاری به مردم این منطقه خدمات رسانی می کنند.
محمدی بیان کرد: این تیم شامل پزشکان عمومی و متخصص مغز و اعصاب، داخلی، طب فیزیکی، چشم پزشک، جراح دندانپزشکی، زنان و زایمان، بینایی سنجی، ماما، روانشناس، تکنسین داروخانه و کارشناسان فرهنگی است.
وی عنوان کرد: پویش «نذر آب» توسط جمعیت هلال احمر کشور ایجاد شده و مناطق جنوب شرقی کشور به ویژه استان سیستان و بلوچستان از خشکسالی طولانی مدت رنج می برند که جمعیت هلال احمر این استان با برپایی چادر و استقرار صندوق، کمک های نقدی مردم در راستای تهیه آب برای رفع مشکلات آبی هموطنان را جمع آوری می کند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان مرکزی گفت: مردم می توانند علاوه بر مراجعه به چادرهای جمعیت هلال احمر با ارسال عدد چهار به شماره 2099999 روزانه هزینه یک بطری آب معدنی نذر آسیب دیدگان از خشکسالی کنند.
استان مرکزی با 12 شهرستان دارای بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت است.
3005/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.