علی زندی فر روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در این طرح 80 درصد قیمت ناوگان فرسوده کامیون و کشنده با سن بالاتر از 35 سال به صورت تسهیلات در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.
وی ادامه داد: خودروهای 10 تا 18 تن در قالب این طرح تا 2 میلیارد و 600 میلیون ریال، خودروهای 19 تا 26 تن سه میلیارد و 100 میلیون ریال و برای خودروهای 26 تن به بالا تا چهار میلیارد و 200 میلیون ریال تسهیلات با نرخ سود 9 درصد در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی خاطر نشان کرد: اقدامات نوسازی در این طرح از جمله اسقاط خودروی فرسوده، تولید خودرو، تامین منابع مالی برای اعطای تسهیلات به متقاضیان و تحویل خودرو توسط سرمایه گذار (شرکت تولید کننده خودرو) انجام می شود.
زندی فر افزود: نمامی خودروهای سنگین فرسوده دارای کارت هوشمند از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای وخودروهایی که بر اساس اطلاعات بارنامه های صادره در بانک های اطلاعاتی سازمان، کالا جابه جا کرده اند و یا حداقل یک سال قبل از نوسازی در شبکه حمل و نقل عمومی کالا فعالیت داشته اند مشمول این طرح هستند.
وی ادامه داد: در این طرح برای حمایت از متقاضیان به میزان 85 درصد صرفه‌جویی سوخت سه ماه حدفاصل اسقاط ناوگان فرسوده و ابطال کارت سوخت تا جایگزینی ناوگان نو به عنوان پیش پرداخت به متقاضیان پرداخت می‌شود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان مرکزی گفت: پرداخت مبلغ صرفه‌جویی بر اساس قیمت خودرو است که در مدت حداکثر هفت سال براساس پیمایش از سوی شرکت ملی نفت ایران پرداخت می شود.
6 هزار و 400 کیلومتر انواع آزاد راه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد که چهار هزار کیلومتر آن را راه های روستایی تشکیل داده و روزانه حدود 490 هزار وسیله نقلیه از مسیرهای جاده ای این استان تردد می کنند.
1955/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.