به گزارش ایرنا، مهدی زندیه وکیلی روز پنجشنبه در همایش آموزشی مدیریت مخاطرات طبیعی استان مرکزی در سال نشست های هلال احمر در اراک افزود: پس از وقوع حوادث و بلایای طبیعی از جمله زلزله، زمان هایی طلایی وجود دارد که نباید از دست برود و می طلبد با مدیریت صحیح بسیاری از خسارت ها و کشته های این حوادث کاهش می یابد.
وی بیان کرد: ایران از کشورهایی است که سالانه حوادث و بلایای طبیعی زیادی در آن رخ می دهد و این مهم آمادگی مستمر در برابر این حوادث و بلایا را می طلبد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی ادامه داد: آموزش ابزاری مهم در مقابله با حوادث و بلایای طبیعی است و نیاز است اقشار مختلف مردم در کسب آموزش های مختلف بکوشند و آن را جدی بگیرند.
زندیه وکیلی عنوان کرد: مطالعات و پژوهش هایی در رابطه با خطرپذیری نقاط مختلف استان مرکزی صورت گرفته که باید در مدیریت شهرها و روستاها و در طراحی و اجرای ساختمان ها و طرح های عمرانی مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی گفت: مناطق شمالی استان مرکزی از جمله شهر زرندیه و روستاهای اطراف آن در طرح مقاوم سازی ساختمان ها باید با حساسیت بیشتری مد نظر باشند.
مدیرکل بحران استانداری مرکزی نیز در این همایش آموزشی گفت: زلزله یکی از انواع بلای طبیعی است که وقوع و زمان آن به هیچ عنوان مشخص نیست و باید با اقدام های پیشگیرانه و آموزش های لازم کوشید تا سطح خسارات آن کمتر شود.
سعید فرخی بیان کرد: یکی از نکات اصولی و مهم در مقابله با زلزله مقام سازی است که نباید مورد بی توجهی و بی تفاوتی قرار گیرد.
همایش آموزشی مدیریت مخاطرات طبیعی استان مرکزی به مناسبت هفته ملی کاهش اثرات بلایای طبیعی با همت شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی، جمعیت هلال احمر، هواشناسی، شرکت توزیع نیروی برق، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای، شرکت گاز، بنیاد مسکن، صدا و سیما، راه و شهرسازی استان مرکزی، دانشگاه علوم پزشکی اراک و شهرداری اراک برگزار شد.
3005/6013/خبرنگار: معصومه صفری***انتشار دهنده:مژگان حیدری
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.