دکتر بهروز رفیعی روز یکشنبه به مناسبت 12 آذرماه روز جهانی معلولان در گفت و گو با ایرنا افزود: سالانه به طور میانگین 900 نفر به علت بیماری های مادرزادی و ژنتیکی به شمار جمعیت توانجویان استان مرکزی اضافه می شود.
وی اظهار کرد: براساس مطالعات دانشگاه علوم بهزیستی از هر هزار تولد 11 نفر با معلولیت همراه است و در هر سال 30هزار نفر به شمار جمعیت معلول کشور افزوده می شود.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: بهزیستی این استان برای کاهش شمار جمعیت معلولان، طرح های مختلفی از جمله غربالگیری و مشاوره ازدواج را در برنامه های پیشگیرانه خود گنجانده است.
دکتر رفیعی افزود: هم اینک 30 هزار و 13 نفر معلول در سطح استان مرکزی شامل 11 هزار و 30 زن و 18 هزار و 983 مرد در مراکز تحت پوشش صاحب پرونده هستند.
وی بیان کرد: سه هزار و 27 توانجوی نابینا و کم بینا ، یک هزار و 261 نفر توانجوی صوت و گفتار، چهار هزار و 86 معلول ناشنوا و کم شنوا، 2 هزار و 699 بیمار روانی، هفت هزار و 291 توانجوی ذهنی و 11 هزار و 694 توانجوی جسمی و حرکتی از خدمات بهزیستی استان مرکزی بهره مند می شوند.
مدیرکل بهزیستی استان مرکزی گفت: بهزیستی براساس ماده ۳۹ قانون برنامه پنجم توسعه، سالانه باید زمینه خروج ۱۰ درصد از مددجویان تحت پوشش را از گردونه خدمات حمایتی فراهم کند.
دکتر رفیعی افزود: بهزیستی مددجویان با معلولیت بالا را تحت پوشش پرداخت خدمات حمایتی مستمر قرار می دهد اما سایر معلولان از خدماتی همانند بیمه، خدمات توانبخشی و مشاوره برخوردار هستند.
وی اظهار کرد: کرامت و حرمت معلولان، برابرسازی فرصت‌ها، توانمندسازی و توانبخشی پزشکی، حرفه‌ای شغلی، آموزشی و اجتماعی معلولان از ویژگی‌های قانون جامع حمایت از معلولان است.
65 هزار توانجو از خدمات حمایتی بهزیستی استان مرکزی بهره مند هستند.
6991/3075/ خبرنگار: معصومه ابراهیمی *** انتشاردهنده: حسین مهدی زاده
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.