رئیس شورای‌شهر اراک گفت: شفافیت عملکرد مالی شهرداری در دوره چهارم شورا ضروری است.

به گزارش ایلنا، کاوه فلک افلاکی عصر امروز در نشست شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: هفته گذشته نشستی در وزارت کشور با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی، مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری مرکزی و داود تاجران شهردار پیشنهادی شورای اسلامی اراک برگزار و در این نشست گزارشی از وضعیت شهرداری اراک ارائه شد.

رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک ادامه داد: بنا به دستور معاون وزیر کشور باید حسابرسی هر چه سریع‌تر انجام و در این خصوص فردی که مورد نظر تمام اعضا باشد انتخاب می شود.

فلک افلاکی در خصوص تایید شهردار اراک گفت: تمام مصوبات شورا باید به تایید هیات تطبیق فرمانداری برسد و تنها انتخاب شهردار است که باید بر اساس ماده 90 قانون به تایید وزارت کشور برسد.

وی بیان کرد: مطالبی در فضای مجازی درباره تایید نشدن داود تاجران به‌دلیل بازنشسته بودن این فرد منتشر شده بود که قانون استثناهایی را برای خانواده‌های محترم شهدا و ایثارگران در نظر گرفته و شهردار منتخب دوره پنجم شورای‌شهر مدارک مورد نیاز در این خصوص را ارسال نکرده بود و نواقصی در پرونده وجود داشت.

رئیس شورای اسلامی کلانشهر اراک افزود: این مدارک تکمیل و ارسال شده اما این موضوع قطعی و به معنای تایید کامل نیست و وضعیت شهردار منتخب تا چند روز آینده مشخص می شود.

دبیر شورای اسلامی کلانشهر اراک در نطق پیش از دستور این صحن گفت: هدف نهایی از خدمت رسانی چه در سطح محلی و چه در سطح ملی تامین حقوق شهروندی، ایجاد نشاط اجتماعی و کاهش استرس شهروندان است.

فرزانه رحمتی افزود: به‌طور اساسی در کشورهای پیشرفته صنعتی شهرهایی با مختصات شهر اراک دارای پیوندی ارگانیک با صنعت هستند و تحقق این امر به عنوان موتور محرک اقتصاد شهر نقش آفرینی می کند.

دبیر شورای اسلامی کلانشهر اراک ادامه داد: امید است در سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل، حرکت ها و تصمیم های منطقی، دور اندیشانه و عاجل در خصوص تامین معیشت کارگران شهر گرفته شود.

رحمتی گفت: بلاتکلیفی حدود 15 ساله ساکنان صبور طرح 55 متری که بر اساس آن یک هزار و 800 پلاک در خط قرمز واقع شده و این امر مشکلات گسترده برای مالکان ایجاد کرده است.

دبیر شورای اسلامی کلانشهر اراک اضافه کرد: این طرح باید هر چه سریعتر تعیین تکلیف شود تا بیش از این اسباب ناراحتی و استرس روحی و روانی ساکنان واقع در مسیر و حریم این طرح فراهم نشود.

رحمتی در بخش دیگری از سخنانش گفت: انحلال باشگاه فرهنگی ورزشی شهرداری اراگ اگر چه در دوره چهارم شورای شهر صورت گرفته اما استرس فراوانی را بر جامعه ورزشی، هواداران و جوانان اراکی تحمیل کرده است.

وی تصریح کرد: واقعیت انحلال باشگاه به عنوان ارثی نامیمون که از دوره قبل به شورای پنجم رسیده نباید سبب شود چراغ امید جوانان خاموش شود.

سرپرست شهرداری اراک نیز در این نشست گفت: بدهی های شهرداری اراک سنگین است و این امر به دلیل نابسامانی و مدیریت ناصحیح ایجاد شده است.

علیرضا بیاتیان افزود: بحث نظام جامع پرداخت در شهرداری با جدیت تمام در دستور کار قرار گرفته شده تا به واسطه آن از برخی دست درازی ها جلوگیری شود.

وی بیان کرد: حساب‌های موجود در شهرداری نابسامان است. چک‌های ابطال شده زیادی وجود دارد. تعدادی چک برای پیمانکاران صادر شده که به امضای شهردار وقت نرسیده و اسنادی نیز وجود دارد که در پایان سال 95 وارد تفریغ بودجه شده است.

سرپرست شهرداری اراک ادامه داد: بودجه امسال شهرداری اراک، پنج هزار و 600 میلیارد ریال است اما در پنج ماه اول امسال تنها 900 میلیارد ریال درآمد در شهرداری وصول شده است.

بیاتیان اظهار کرد: براساس بودجه در نظر گرفته شده شهرداری اراک باید هر ماه 450 تا 470 میلیارد درآمد داشته باشد و در پنج ماه اول امسال در این راستا درآمدهای آن باید به 2 هزار و 250 میلیارد ریال می رسید. باید با یک نظم مالی شرایطی ایجاد شود تا شاهد این نابسامانی‌ها نباشیم.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.