سید «رحمان میرنظامی» روز سهشنبه در گفتوگو با ایرنا، افزود: ۱۷۵ واگن از تولیدات سال گذشته شرکت فولاد درخشان اراک واگنهای ۲ محوره مخصوص حمل کانتینر است که از این تعداد ۱۵۵ واگن تحویل شرکت بهرهبردار شد و ۲۰ واگن دیگر سال آینده و بعد از شکست ویروس کرونا تحویل میشود.
وی ادامه داد: ارزش ریالی قرارداد ساخت این واگنهای ۲ محوره کانتینربر ۱۸۰ میلیارد ریال است و قیمت تمام شده هر واگن ۲ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال ارزیابی میشود.
مدیرعامل شرکت فولاد درخشان اراک بیان کرد: ۵۰ واگن لبه بلند مخصوص حمل غله نیز سال گذشته در این واحد واگنسازی تولید شد که از این تعداد ۳۰ واگن تحویل شرکت بهرهبردار شد و بقیه نیز آماد تحویل است.
میرنظامی قیمت تمام شده هر واگن حمل غله را ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال عنوان کرد و گفت: شیوع بمیاری کرونا شرایط تولید در شرکت فولاد درخشان را با مشکلاتی مواجه کرد و به همین علت، این واحد تولیدی تا ۱۶ فروردین ماه تعطیل است.
وی اظهار داشت: تولید ۲۵۰ دستگاه انواع واگن باری در سال جاری در شرکت فولاد درخشان اراک هدفگذاری شده که با وجود انعقاد قراردادهای مختلف با شرکتهای بهرهبردار دستیابی به این هدف دور از دسترس نیست.
مدیرعامل شرکت فولاد درخشان اراک افزود: ظرفیت ساخت بیش از ۵۰۰ دستگاه انواع واگن باری در شرکت فولاد درخشان اراک وجود دارد و انتظار میرود با حمایت از شرکتهای بهرهبردار در پرداخت تسهیلات کمبهره، نسبت به پویایی تولید اقدام شود.
شرکت صنایع آهن و فولاد درخشان اراک در سال ۱۳۷۵ بهعنوان مرکز خدماتی شرکت فولاد مبارکه اصفهان راهاندازی و فعالیت خود را آغاز کرد.
این شرکت با دارا بودن انبارهای روباز و سرپوشیده و امکانات جابهجایی انواع کلاف و ورق فولادی در ارتباط با فروش و بازاریابی و ارایه خدمات انبارداری، سبکسازی، برشکاری، ساخت انواع پروفیل به روش رول فرمینگ و خمکاری به وسیله ماشینهای خمکن، لبهزنی، نواربری، ورق های فرم داده شده برای پوشش سقف و دیواره ، سندبلاست و بسته بندی و حمل تا محل مصرف فعالیت میکند.