«علی اکبر کریمی» روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با وجود توان و تلاش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی اراک برای تامین تجهیزات و مواد ضدعفونی کادر درمان و مردم استان مرکزی، همراهی شهروندان در خانه نشینی و پرهیز از ترددهای غیرضرور، راهکار اصلی شکست کرونا است.
وی در خصوص کمبودهای اقلام بهداشتی ادامه داد: ملاقاتهایی با موسسههای خیریه و نهادهای برخوردار از تجهیزات لازم انجام شد و از مردم و خیران برای حضور در تولید ماسک، مواد ضدعفونی کننده و تجهیزات بهداشتی مورد نیاز کادر درمان استان مرکزی دعوت به عمل آمد.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: اکنون چندید کارگاه تولید ماسک در استان مرکزی فعال شده و با کمکهای مالی مردم و خیران تا کنون هزاران ماسک در این کارگاهها تولید و در بین مردم توزیع شده است.
کریمی، از آغاز تولید لباسهای کادر درمان مقابله با کرونا در برخی کارگاههای استان مرکزی خبرداد و گفت: نمونهای از این لباسها در اختیار کارگاههای موسسات خیریه استان قرار گرفته که با تولید آنها گامهای بلندی در رفع مشکل تامین لباسهای بیمارستانی در استان برداشتهمی شود.
وی، پیگیری پرداخت افزایش حقوق کادر درمانی استان مرکزی را از دیگر اقدامات انجام شده برای افزایش روحیه و خدمت رسانی به مردم عنوان کرد و گفت: به رغم تصویب افزایش حقوق کادر درمانی توسط سازمان برنامه و بودجه پرداخت این افزایشها انجام نشده بود که با پیگیری و ارسال نامه به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی این مشکل برطرف شدهاست.
نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: پیگیری رفع مشکل کمبود تجهیزات پزشکی و درمانی استان مرکزی در نشست کمیسیون بهداشتی مجلس شورای اسلامی با وزیر بهداشت و دیدار و تقدیر از زحمات کادر پزشکی و پرستاری بیمارستان خوانساری اراک به عنوان رزمندگان خط مقدم مقابله با کرونا در استان نیز در دستور کار بوده است.
کرونا، ویروس شایعی است که هرسال زمستان با علایم سرماخوردگی مشاهده میشد، اما از سال ۲۰۰۲ این ویروس جهش ژنتیکی داشته و ابتدا خود را با بیماری سارس، پس از آن مرس و در حال حاضر به شکل کووید ۱۹ نشان داده که با دوره نهفتگی ۲ تا ۱۴ روز و با تظاهراتی نظیر تب بالا، سرفه،تنگی نفس، سردرد و گاهی با اسهال و استفراغ همراه است.