«علی میرزایی» روز چهارشنبه در نشست ویدئوکنفرانس قرارگاه پدافند زیستی استان مرکزی و این شهرستان، اظهار داشت: نبود تجهیزات کافی و پزشک متخصص در ساوه باعث ایجاد چالش هایی در فرایند غربالگری و درمان مبتلایان به کرونا شده است.
وی گفت: خبر امیدبخش در شهرستان ساوه کاهش شمار افراد مبتلا در مراکز درمانی و همچنین افزایش شمار بهبودیافته ها است.
فرماندار ساوه گفت: ساختار جغرافیایی و توپوگرافی این شهرستان سبب شده که کنترل و مدیریت درمان کرونا با دشواری هایی همراه باشد اما کادر درمانی، پزشکان و پرستاران با فداکاری هرچه تمام تر در خط مقدم مبارزه با این بیماری هستند.
وی اظهار داشت: در این شهرستان مانند بسیاری از شهرهای درگیر با کرونا، تصمیم هایی از سوی قرارگاه پدافند زیستی اتخاذ شد که پیرو آنها اقداماتی از قبیل تعطیلی بازار سر پوشیده، مجتمعهای تجاری و فروشگاه های پرتردد، جمع آوری وانت بارهای سیار، مراکز فروش میوه شب عید و همچنین عملیات ضدعفونی و گندزدایی معابر شهری و روستایی انجام شد.
میرزایی یکی دیگر از اقدامات قرارگاه پدافند زیستی، کنترل مبادی ورودی و خروجی شهرستان است که با هدف شناسایی افراد مشکوک یا مبتلا به این ویروس با عملیات تب سنجی انجام می شود و اکنون در مسیرهای ارتباطی ساوه به قم و تهران در حال اجرا است.
وی اظهار داشت: در حوزه بیمارستانی نیز اقداماتی از قبیل آماده سازی سه باب نقاهتگاه با حدود 150 تخت و همچنین افزایش 10 تخت به ظرفیت آی.سی.یو بیمارستان شهید مدرس انجام شده و با توجه به اعلام نیاز دانشکده علوم پزشکی در حال رایزنی برای جذب پزشکان متخصص با همکاری سازمان نظام پزشکی با هدف شتاب بخشی به فرایند درمان بیماران مبتلا به کرونا هستیم.
معاون استاندار مرکزی همچنین تامین وسایل حفاظت شخصی برای کادر پرستاری و نیز تامین ماسک و اقلام بهداشتی برای شهروندان را از مهمترین نیازهای این شهرستان برشمرد و در این راستا از استاندار مرکزی خواستار مساعدت شد.
وی گفت: تفکیک آمبولانس مخصوص حمل بیماران کرونایی از افراد با بیماری های دیگر و تعیین پنج نقطه در درون شهر ساوه برای استقرار ایستگاه های سلامت که پزشکان نیز در آنها خدمات ارائه نمایند از الزاماتی است که باید توسط دانشکده علوم پزشکی و سایر ارگان ها مورد بررسی قرار گیرد.
246 نفر از اهالی شهرستان ساوه به دلیل ابتلا به کرونا تحت مراقبت های درمانی قرار دارند.