مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی گفت: استان مرکزی در حوزه صنایع دستی حرف های بسیاری برای گفتن دارد.

به گزارش ایسنا، منطقه مرکزی، علیرضا ایزدی در آیین افتتاح چهاردهمین نمایشگاه ملی صنایع دستی در اراک با اشاره به نامگذاری سال ٩٨ تحت عنوان رونق تولید در استمرار تحقق اقتصاد مقاومتی بیان کرد: افتخار می کنیم که در شرایط سخت اقتصادی در پی پاسداری از هویت ایرانی و اسلامی هستیم .

وی با اشاره به حضور ٣٠ استان در نمایشگاه ملی صنایع دستی کشور در اراک بعنوان پایتخت هنر و صنایع دستی افزود: استان مرکزی تاریخ کهنی را در خود جای داده است و نام کرهرود به تنهایی برای نمایش قدمت استان مرکزی کافیست که خاستگاه بسیاری از تفکرات بوده و در قلب ایران کهن جای گرفته است .

ایزدی تصریح کرد: اگر در پی تحقق نگاه و هویت ایرانی و اسلامی هستیم نمی توان از صنایع دستی به سادگی گذشت. در واقع بهترین پاسدار هویت این سرزمین کهن و تحقق اقتصاد مقاومتی، هنر هنرمندان مظلوم صنایع دستی است .

وی با اشاره به ثبت ملی فولاد جوهری که اخیرا انجام شده و نشانگر آن است که استان مرکزی در حوزه صنایع دستی حرف های بسیاری برای گفتن دارد، گفت: ناامیدی در اقلیم و جغرافیای ایران جایی ندارد و در همه شرایط سخت و دشوار اجازه تهاجم به هنرهای دستی و سنتی را نمی دهد .

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان مرکزی با بیان اینکه شاید استان مرکزی خاستگاه برخی هنرهای دستی و سنتی نباشد اما در بسیاری از هنرها زمینه ساز بالندگی بوده است و امروز با بیش از ٨ هزار فعال و هنرمند در بسیاری از هنرهای صنایع دستی مانند چوب و میناکاری سرآمد است و این جایگاه بواسطه همت هنرمندان این جایگاه حاصل شده است .

وی با اشاره به دغدغه های حوزه صنایع دستی و هنرمندان بیان کرد: بیمه و بسته بندی تولیدات صنایع دستی همچنان از دغدغه هنرمندان صنایع دستی است، هنرمندان این حوزه را نباید به مانند سرمایه گذاران میلیاردی دید و باید به این دغدغه ها نگاه جدی داشت. متاسفانه با وجود کمیت و کیفیت تولیدات صنایع دستی استان مرکزی اما این استان در حوزه بسته بندی مناسب محصولات که در انتخاب و تقاضا موثر است موفق نبوده است .

ایزدی با تاکید بر ضرورت برندسازی جهت تصویرسازی مناسب از استان مرکزی و توسعه بازاریابی و تجارت در این حوزه افزود: استان مرکزی دسترسی آسانی به مرزهای کشور ندارد و همین باعث شده است که تولیدات و آثار صنایع دستی به صورت چمدانی صادر شود، بر همین اساس رقم دقیقی از فروش و میزان صادرات در دست نیست .

به گزارش ایسنا؛ در این آیین، سفال سلطان آباد رونمایی و از ١٤ پیشکسوت صنایع دستی استان مرکزی تجلیل شد  .

همچنین، ششمین جشنواره مد و لباس استان مرکزی نیز در حاشیه این جشنواره با حضور معاون سیاسی ، امنیتی و اجتماعی استاندار و، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان افتتاح شد.

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.