به گزارش ایرنا، آیت الله «قربانعلی دری نجف آبادی» عصر سه شنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان مرکزی، افزود: بهره گیری از شبکه های اجتماعی نیازمند مدیریتی همسو با پیشینه فرهنگی و آموزش سواد رسانه ای به اقشار مردم است.
وی ادامه داد: برخی مطالب نامناسب و محتوای غیر فرهنگی و مغایر با ارزش های اسلامی و اخلاقی، خسارات جبران‌ناپذیری را به همراه دارد و باید برای مقابله با آن ها برنامه داشت.
امام جمعه اراک بیان کرد: فضای مجازی و شبکه های اجتماعی امروز به یک جبهه نبرد دشمنان در مقابل آرمان های ناب انقلاب اسلامی تبدیل شده و باید با تمام ظرفیت در این جبهه حاضر شد و با تولید محتوا این فضا را مدیریت کرد.
وی اظهارداشت: طرح سواد رسانه ای از سوی سپاه روح الله استان مرکزی تدوین شده که باید نسخه ای از آن در اختیار تمامی دستگاه های اجرایی قرار گرفته و مدیران نیز نقطه نظرات و آرای خود را بیان کرده و در نشست بعدی شورای فرهنگی به عنوان سند مهم اجرایی بررسی شود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: استفاده از فضای مجازی در همه نقاط دنیا بر اساس ضوابط قانونمند است و رده بندی سنی در این خصوص به خوبی رعایت می شود.
وی بیان کرد: در ایران هیچ گونه رده بندی سنی و یا برنامه های آموزشی در این خصوص ارائه نشده و این مهم مشکلات بسیاری را در جامعه ایجاد کرده است.
امام جمعه اراک گفت: آموزش رسانه ای و برخورد قانع کننده با افرادی که در شبکه های مجازی در دام دشمنان گرفتار می شوند باید در دستور کار همه دستگاه های اجرایی قرار گیرد.
وی ادامه داد: آموزش سواد رسانه نیازمند پرهیز از بسیاری عادات و رفتارهای گذشته و جایگزینی آموزه های جدید منطبق با فرهنگ اصالت ایرانی و اسلامی است که باید در جامعه نهادینه شود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در بخش دیگری از سخنان خود اشاعه امید و انگیزه در جامعه را از دیگر وظایف مسئولان دانست و گفت: دشمنان نظام اسلامی درصدد تضعیف وحدت و یکپارچگی ملی هستند و باید در سایه اتحاد این توطئه دشمن را بی اثر کرد.
وی بیان کرد: رسانه ها ی جمعی به خصوص صدا و سیما باید علاوه بر آگاه سازی مردم از توطئه های دشمن، شرایط موجود کشور را نیز تبیین کنند و از تولید و پخش برنامه هایی که انتظارات را دامن می زند، بپرهیزند.
آیت الله دری نجف آبادی در خصوص تقارن هفته دفاع مقدس با ایام عزاداری حضرت سیدالشهدا(ع) نیز گفت: اجرایی برنامه در این مناسبت های مهم باید با تولید محتوا، نشر اخلاق، قناعت، استکبار ستیزی و پرهیزکاری همراه باشد.
استاندار مرکزی نیز در این نشست گفت: دستگاه های اجرایی باید در تدوین طرح سواد رسانه ای استان مشارکت سازنده داشته باشند.
سید« علی آقازاده» افزود: مقوله طرح بهبود سواد رسانه ای باید به صورت کارشناسی در کارگروهی تخصصی مورد بررسی قرار گرفته و با تفکیک شرح وظایف دستگاه های اجرایی در نشست بعدی شورای فرهنگ عمومی استان ارائه شود.
وی ادامه داد: ایران اسلامی نیازمند امید و نشاط است و مدیران دستگاه های اجرایی وظیفه دارند به بهترین شکل ممکن این مهم را در جامعه عملیاتی کنند.
نشست شورای فرهنگ عمومی استان مرکزی ماهی یکبار در بیت نماینده ولی فقیه در این استان برگزار می شود.
استان مرکزی یک میلیون 440 هزار نفر جمعیت، 12 شهرستان و 33 شهر دارد.
3017/6013/
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.