به گزارش خبرنگار ایرنا ، غلامرضا یاوند عباسی روز یکشنبه در جلسه هماهنگی امور ایثارگران استان مازندران در ساری افزود : قوانین و مقررات کنونی نارسا و تبعیض آمیز است و بسیاری از مفاد آن کاربردی نیست و فقط روی کاغذ نوشته شده است.
مشاور وزیر کشور در امور ایثارگران گفت : برای بازنگری درست این قوانین و مقررات لازم است دستگاههای مرتبوط از جمله بنیاد شهید و امور ایثارگران ، سازمان امور استخدامی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور حضور داشته باشند.
وی تفسیرپذیری را مهم ترین ضعف قوانین و مقررات کنونی دانست و توضیح داد : متاسفانه بعضی از کارشناسان و مدیران با نگاه به جیب دستگاه خودشان ، تفسیر خلاف قاعده انجام می دهند.
یاوند عباسی افزایش و تسهیل در خدمات رسانی به جامعه ایثارگران را مربوط به دولت یازدهم دانست و گفت : قانون جامع خدمات رسانی به جامعه ایثارگران که در دولت دهم در مجلس شورای اسلامی مصوب شده بود در دولت یازدهم ابلاغ و قانون آن عملیاتی شد.
مسئول هماهنگی امور ایثارگران وزارت کشور یکی از خدمات دولت تدبیر و امید به ایثارگران را تدوین سند راهبردی خدمات به رزمندگان برشمرد و افزود : یکی دیگر از ریل گذاری های دولت یازدهم تشکیل شورای عالی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بود که شخص رییس جمهور رئیس این شوراست.
مشاور وزیر کشور همچنین با اشاره به وجود مشکل در اجرای قوانین و مقررات ایثارگری در سازمان ها و نهادهای مشمول سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی ، گفت : تمامی مجموعه هائی که از طریق این اصل به بخش خصوصی واگذار می شوند ، باید نسبت به اجرایی شدن قوانین و مقررات ایثارگری پایبند باشند.
بر اساس سیاست های کلی اصل 44 قانون اساسی ، دولت باید تمامی تصدیگری های خود را در بخش های غیرحاکمیتی به بخش خصوصی واگذار کند.
به گزارش خبرنگار ایرنا در این جلسه قوانین و مقرارت حاکم بر امور ایثارگری و آئین نامه های قانون جامع مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در استان مازندران 32 هزار و 814 جانباز ، 2 هزار و 385 آزاده و 10 هزار و 400 خانواده شهید زیر پوشش اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند .
خبرنگار : سید رضا هاشمی کروئی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
6990/1654
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.