کارگروه تخصصی معاونان توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی کلان منطقه یک کشور در ساری برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، جلسه کارگروه تخصصی معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه یک کشور با حضور معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه های علوم پزشکی مازندران ، گیلان ، سمنان، گلستان، شاهرود و بابل و مدیران و کارشناسان معاونت های توسعه این دانشگاه ها صبح یکشنبه به میزبانی معاونت توسعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مازندران برگزار شد.
جلیل کاوه، مشاور معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت و مسئول اجرا و پیاده سازی آیین نامه مصوب در شورای عالی مناطق در این نشست طی سخنانی اهداف ، برنامه ها و فرآیند اجرایی وظایف و اختیارات کارگروه های تخصصی مناطق آمایشی آمایش کشور را ارائه کرد.
وی با بیان اینکه هدف از تشکیل این کارگروه تخصصی ، بهره گیری از توانمندی های علمی و اجرایی منطقه ای برای سیاستگذاری های هدفمند است ، افزود: توزیع عادلانه منابع، استفاده از مزیت های منطقه ای، تمرکززدایی ، انتقال قدرت تصمیم گیری و به کارگیری مشارکت و خرد جمعی دانشگاه ها در پردازش و ایده های نوین در حل موضوعات ملی و فرا استانی، تصمیم سازی مبتنی بر وحدت رویه و هم افزایی است که در نهایت دستیابی مطلوب به اهداف و اجرای موثر تکالیف سازمانی را به دنبال دارد.
دکتر سید عباس موسوی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران در جلسه کارگروه تخصصی معاونین توسعه دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه یک کشور با اشاره به اهمیت برگزاری این نشست های تخصصی منطقه ای گفت: بحث کلان منطقه تجربه جدیدی در مدیریت کشور است که اگر به اهداف و نقاط مطلوب برنامه ریزی شده دست یابیم قابل گسترش در سایر حوزه های مهم کشور است.
موسوی با بیان اینکه هم افزایی و همفکری در جهت رفع مشکلات و موانع دانشگاه ها از اهداف مهم تشکیل کلان مناطق است گفت : به توجه به سیاستی که وزارت بهداشت در زمینه توسعه اختیارات و تصمیم گیری ها به دانشگاه های عضو مناطق کلان کشور در پیش گرفته است باید تمام توان خود را در اثبات کارآیی و تداوم اجرای آن به کار بندیم.
همچنین دکتر محمد پنبه چی معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی مازندران در ابتدای این نشست در سخنانی با بیان اینکه معاونت توسعه پیشرو و دارای برنامه ، موجب ارتقء و پیشرفت سازمان خود می شوند اظهار داشت : آنالیز مسائل و مشکلات ، ارزیابی برنامه های عملیاتی ، صدور دستورالعمل و بخشنامه بر اساس نظرات و ارزیابی دانشگاه های کلان منطقه و در نهایت کارآیی شدن آن در سطح اجرا از جمله اهداف و محورهای برگزاری این جلسات تخصصی است .
در ادامه این نشست یک روزه ، معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه های علوم پزشکی مازندران ، گیلان ، سمنان ، گلستان ، شاهرود و بابل ، با تشکیل کارگاه های تخصصی ، در خصوص سیاست های کلی و برنامه های معاونت های توسعه دانشگاه های علوم پزشکی و تعیین دستور کار برای جلسات آتی کارگروه تخصصی معاونین توسعه این کلان منطقه بحث و تبادل نظر کردند.
گفتنی است در این نشست براساس ضوابط تشکیل و اداره شوراهای کلان مناطق پس از بحث و بررسی ، دکتر محمد پنبه چی معاون توسعه و مدیریت دانشگاه علوم پزشکی مازندران بمدت ۲ سال به عنوان دبیر کارگروه تخصصی معاونت های توسعه دانشگاه های علوم پزشکی منطقه یک کشور انتخاب شد.