سخنگوی کمیسیون کشاورزی گفت :مازندران استان مرزی است و با قرار گرفتن در پروژه آب مرزی و استفاده از اعتبار صندوق ذخیره ارزی می توان کمبود آب شرق مازندران را حل کرد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از بهشهر، سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در مراسم آبگیری سد گلورد در شرق مازندران اظهار کرد: در غرب استان  مازندران منابع آب بیشتر و تقاضا یا میزان مصرف آب کمتر، در بخش مرکزی منابع و تقاضا مساوی و در شرق استان به دلیل میزان کم بارندگی و مساحت بسیار بالای اراضی کشاورزی و صنعتی بودن میزان تقاضای آب از منابع پیشی گرفته و این منطقه دچار بحران آب شد.

علی محمد شاعری با بیان اینکه برداشت آب از 50 دشت کشور ممنوع شد، افزود: کمبود  آب  مسئله ای بحرانی در کشور است ومنشا بسیاری از مشکلات زیست محیطی از بی آبی است.

وی خاطر نشان کرد: استان مازندران در تولید برنج، مرکبات، کیوی، دانه های روغنی، توتون و گوشت سفید رتبه یک تا چهارم دارد ؛ توسعه کشاورزی  مازندران در گرو تامین منابع پایدار آب است.

نماینده مردم شرق مازندران در مجلس گفت: 10 درصد منابع آب سطحی استان مدیریت می شود و 9 درصد فاضلاب آن بازچرخانی و تصفیه می شود.

وی ادامه داد:60 هزار هکتار تالاب بین المللی میانکاله در حال خشک شدن است و اراضی شالیزاری دهستان میانکاله دچار بحران بی آبی شد وبرای حل آن باید آب خام تصفیه شده از شهرهای دیگر تامین شود.

سخنگوی کمیسیون کشاورزی اظهار کرد: ساختمان سد گلورد 230 میلیارد تومان هزینه داشت که 80 میلیارد آن طی تقریبا 14 ماه گذشته تامین شد و برای احداث شبکه سد گلورد نیز بیش از 200 میلیارد تومان هزینه شد.

علی محمد شاعری شروع عملیات فاضلاب، شروع عملیات اجرایی تامین آب شرب از سد گلورد و احداث پل روی سد گلورد را از مهمترین مطالبات مردمی برشمرد و افزود: مازندران استان مرزی است و با قرار گرفتن در پروژه آب مرزی و استفاده از اعتبار صندوق ذخیره ارزی می توان کمبود آب شرق مازندران را حل کرد.

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.