پس از بروز بیماری کرونا تولید ماسک ها در کارگاهها و یا به صورت دوخت در منازل رواج یافته است اما دیده شد برخی افراد این ماسک ها را در خیابان ها به فروش می رسانند .
محمدرضا شیران روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : با توجه به افزایش تقاضا برای استفاده از ماسک با ورود نیروهای بسیج و برخی واحدهای تولیدی ، کارگاههای تولید ماسک راه اندازی شد تا از این طریق نیاز جامعه و مراکز درمانی در این خصوص مرتفع شود .
وی ادامه داد : کارگاههای دوخت ماسک بسیج و برخی واحدهای تولیدی مازندران همچون آویشن از جمله مجموعه هایی هستند که زیرنظر کارشناسان علوم پزشکی در این زمینه فعال شدند .
معاون دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : این مجموعه ها براساس روش بهداشتی ارائه شده از سوی علوم پزشکی و با پارچه استاندارد ، ماسک های دو ، سه و چند لایه تولید می کنند که در اختیار مراکز درمانی و یا جمعیت زیرپوشش خود از جمله افراد محروم قرار می دهند .
وی ادامه داد : با توجه به اینکه در مراحل تولید اینماسک ها علوم پزشکی نظارت دارد در نهایت برچسب این نهاد چسبانده می شود تا افراد بدانند این محصولات با روش بهداشتی تولید شده اند .
شیران درخصوص اقدام به فروش ماسک های خانگی توسط برخی افراد گفت : این اقدام خلاف قانون و ضوابط بهداشتی است و اصلا مشخص نیست که این ماسک ها در چه محیط و با چه امکاناتی ساخته شد .
وی ادامه داد : بازرسان دانشگاه علوم پزشکی مازندران در صورت مشاهده چنین افرادی آنها را به مراجع قضایی معرفی می کند تا اقدامات قانونی در مورد انها اعمال شود .