دکتر فرزاد جلالی پنجشنبه شب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : حال عمومی هر ۲ فرد مشکوک مبتلا به بیماری کرونا مساعد است و جواب آزمایش آنها نیز هنوز تائید نشده است.

وی توضیح داد : از آنجایی که این ۲ فرد از قم با حال ناخوش به بابل آمدند و به دلیل مشاهده موارد ابتلا به ویروس کرونا در قم ، گمانه زنی اولیه را مشکوک به کرونا قرار دادیم و آنها را قرنطینه کردیم.

دکتر جلالی گفت : این ۲ فرد بلافاصله بدون این که با کسی در بابل تماس بگیرند به بیمارستان آیت الله روحانی این شهرستان منتقل و در قرنطینه و تحت درمان قرار گرفتند تا در صورت مثبت بودن ابتلا به کرونا ، شهروندان دیگری درگیر بیماری نشوند.

به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل ، این ۲ فرد صبح امروز در بیمارستان قرنطینه و تحت درمان قرار گرفتند.

خبر شناسایی ۲ فرد مبتلا به ویروس کرونا در مازندران را معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بابل صبح امروز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کرده بود. این دانشگاه مستقل از دانشگاه علوم پزشکی مازندران فعالیت دارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، دانشگاهی که عمده بار مدیریت حوزه بهداشت و درمان استان را بر عهده دارد ، امروز در گفت و گو با ایرنا اعلام کرد که مجموعه حوزه های زیر پوشش این دانشگاه در استان از ویروس کرونا پاک است و تاکنون هیچ مورد مشکوکی مشاهده نشده است.

" کرونا " نام خانواده ای از ویروس ها است که ۵۵ سال پیش یعنی سال ۱۹۶۵ میلادی کشف شد. " کروناویروس‌ " (Coronaviruses) از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری‌های شدیدتری همچون سارس و مرس را شامل می‌شود. تاکنون هفت کروناویروس انسانی کشف شده‌است که آخرین نوع آن همین ویروسی است که از شهر " ووهان"  شیوع پیدا کرد.

ساختار ویروس های کرونا به گونه ای است که افرادی را که هم‌زمان دارای بیماری دیگری باشند و یا کودکان مبتلا به بیماری‌های قلبی را بیشتر در معرض خطر ابتلا قرار می دهد. با این که ویروس های کرونا بیشتر در حیوانات دیده می‌شوند، اما هفت نوع از آن‌ها دستگاه تنفسی بدن انسان را تحت تأثیر قرار می‌دهد. تشخیص اینکه علت بیماری  فردی ویروس کرونا باشد یا خیر کمی مشکل است، چرا که بسختی در آزمایشگاه رشد و نمو می‌کنند.

با توجه به نوع ویروس کرونا ، علایم آن می تواند از نشانه‌های سرماخوردگی عادی تا تب، سرفه، تنگی نفس و مشکلات حاد تنفسی باشد. همچنین بیمار ممکن است سرفه‌های چند روزه ظاهرا بدون دلیل نیز داشته باشد.  کرونا بسته به نوع ویروس ، روش‌های انتقال متقاوتی دارد ؛ در برخی از موارد روش‌های انتقال بیماری از انسان به انسان شبیه بیماری آنفلوآنزا از طریق سرفه و عطسه است. با این حال احتمال انتقال بیماری در فضای باز بسیار محدود بوده و موارد انتقال انسان به انسان در مواردی رخ داده‌است که افراد به مدت طولانی در فضای بسته در کنار فرد بیمار بوده‌اند مانند افرادی که در بیمارستان‌ها با بیماران در ارتباط هستند. هنوز مشخص نیست که این بیماری نخستین بار از طریق جانوران به انسان منتقل شده‌است یا از طریق سطوح آلوده به ویروس.

در مجموع دانشمندان تاکنون موفق شده اند زمان کمی پس از شیوع هر نوع ویروس کرونا راههای درمان‌ آن را پیدا کنند.

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.