خسرو ابراهیمزاده روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: پیش از این پنج نفر گزینه اصلی تصدی شهرداری شهر آمل بودند که هفته گذشته با انصراف یکی از کاندیداها عملا چهار نفر برای شهردار شدن آمل با یکدیگر رقابت خواهند کرد.
وی از جمال قاسمی ، جهانگیر آذری ، علی عقیلنژاد و سید حمید هاشمی به عنوان نامزدهای تصدی کرسی شهرداری آمل نام برد و گفت که رای گیری برای انتخاب شهردار جدید ساعت ۱۰ صبح شنبه ۱۶ شهریور آغاز میشود و احتمال اینکه به دلیل تعداد بالای کاندیداها و پراکندگی آرا، رای گیری به دور دوم کشیده شود زیاد است.
ابراهیمزاده افزود: پیشبینی میشود که در مرحله نخست ۲ کاندیدا از جمع چهار نفر بالا آمده و در مرحله دوم که در همان روز و بعد از یک تنفس انجام میشود ، رای گیری از میان ۲ نفر باشد.
وی همچنین به اتفاقات پیش آمده برای انتخاب شهردار اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه استعلامهای نهایی وزارت کشور و استانداری باید بعد از انتخاب انجام شود، اما ما برای جلوگیری از تکرار مسئله پیش آمده برای چهار نفر حاضر استعلام اولیه تهیه کردیم.
شورای اسلامی شهر آمل پس از استعفای امیرسلیمانی در خرداد ماه امسال رضا عزیززاده رئیس کانون نظام مهندسی این شهرستان را به عنوان شهردار انتخاب کرد و مدارک او را برای تایید و اخذ استعلام به استانداری مازندران و متعاقب آن به وزارت کشور ارجاع داد. با توجه به این که فرد منتخب دارای حداقل دوره تصدی مدیریت میانه نبود، مورد قبول واقع نشد و به همین دیل هم انتخاب شهردار جدید وارد مرحله دشواری پایان وقت سه ماهه شد.
ابرهیمزاده همچنین گفت که روز گذشته در جلسه شورای اسلامی شهر آمل کاندیداهای مورد نظر با حضور در جمع اعضای شورا از کارنامه خود دفاع نهایی کرده و سوابق کاری و مدیریتی خود را شرح دادند.
رئیس شورای اسلامی شهر آمل با اشاره به اینکه تمامی کاندیداها تقریبا در یک سطح هستند ، افزود: نمیتوان کشش و وزنه خاصی درمیان آنها قائل شد.
۱۵ اردیبهشت ماه امسال بود که احمد امیرسلیمانی شهردار سابق شهر آمل پس از ۹ سال تصدی بر صندلی شهرداری این شهر از سمت خود کنارهگیری کرد.
در ایستگاه نخست سرپرستی، صندلی شهرداری آمل محمد مقدس را بر خود سوار کرد تا این شهر در نبود شهردار و تا انتخاب شهردار بعدی برای مدتی بی مدیر نماند. در گام دوم شورای اسلامی شهر آمل پس از گذشت حدود یک ماه از استعفای امیرسلیمانی، رضا عزیززاده رئیس کانون نظام مهندسی این شهرستان را به عنوان شهردار انتخاب و مدارک او را برای تایید به استانداری مازندران و متعاقب به وزارت کشور ارجاع داد، اما با گذشت حدود ۲ ماه از انتخاب عزیززاده، وزارت کشور به سوابق و کارنامه مدیریتی او رای منفی داد و عملا علیزاده از در اختیار گرفتن میز شهرداری آمل منع شد.
دلیل اصلی رد صلاحیت عزیززاده نداشتن دوره مدیریت میانه هفت ساله بود که بر اساس قانون شوراها برای شهرداران شهرهای بالای ۲۰۰ هزا رنفر جمعیت الزامی است.
۹۹۱۹/۱۶۵۴