به گزارش ایرنا، سومین روز نهمین جشنواره بین المللی فیلم وارش با استقبال مردم ، هنرمندان و هنردوستان در بابل و 2 شهر دیگر میزبان یعنی ساری و رامسر آغاز شده و این جشنواره پس از 2 روز حال و هوایی متفاوت را در شهر بابل رقم زده است.
برپا شدن 8 نمایشگاه هنرهای تجسمی به مناسبت جشنواره فیلم وارش، فضای هنری این شهر را در این روزها تقویت کرده و برپایی کارگاه های سینمایی در دل جشنواره نیز سبب شده که علاقه مندان به هنر سینما از شهرهای مختلف برای استفاده از تجارب و دانش مدرسان حوزه سینما و همچنین تماشای فیلم های برگزیده جشنواره به بابل سفر کنند.
اجرای آیین های بومی، کنسرت موسیقی بومی و همچنین برنامه های ترکیبی مانند به راه افتادن عروسک های غول پیکر با موسیقی مازندرانی در شهر و همچنین رقص عروسک ها در محوطه کاخ جشنواره در 2 روز اخیر گروه های مختلفی از مردم را به محل برگزاری جشنواره در بابل کشانده است.
اکران فیلم ها در سینما آزادی بابل به عنوان سینمای مردمی نیز با استقبال خوب شهروندان و خانواده ها مواجه شد. چشنواره فیلم وارش در ساری و رامسر نیز طی این دو روز مخاطبان خود را پیدا کرده است.
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی در حاشیه جشنواره وارش گفت: با توجه به پیشینه ام در دستگاه دیپلماسی، به عنوان یک کارشناس مسائل بین المللی معتقدم که رویدادهای فرهنگی و هنری پل بسیار مستحکمی برای توسعه مناسبات میان ملت ها و کشورهای مختلف محسوب می شوند.
علی نجفی خوشرودی خاطرنشان کرد: جشنواره وارش با توجه به همسایگی مازندران با کشورهای حاشیه دریای خزر فرصت مناسبی برای تبادل فرهنگی و ارتباط بیشتر مردم ایران و این کشورهاست. ضمن این که خرده فرهنگ ها امروز نقش موثری در تقویت مراودات ملی و مردمی دارند و از این جهت آشنایی با این خرده فرهنگ ها، آداب و سنت ها و رسوم محلی و منطقه ای به تقویت این پیوندها کمک می کند.
وی اظهار کرد: خوشحالم این اتفاق باعث شد تعداد زیادی از هنرمندان کشورمان و کشورهای همسایه به مازندران سفر کنند و با هم از دریچه سینما درباره دغدغه های شان حرف بزنند. این اتفاق باید تکرار شود و ما هم باید برای تقویت و پایداری این رویداد کمک کنیم.
معاون استاندار و فرماندار ویژه بابل نیز در حاشیه برگزاری نهمین جشنواره فیلم وارش اظهار کرد: ارائه تصویری شاداب از آداب و رسوم و فرهنگ بومی در این جشنواره تاثیر مثبتی بر اذهان مهمانان خارجی داشته و می تواند بزرگی فرهنگ ما را به دنیا نشان دهد.
قربانعلی ولی‌زاده بورا اظهار کرد: جشنواره فیلم وارش نسبت به بازتاب ظرفیت ها و اهمیت فرهنگ عامه مردم در جامعه مدرن امروز همت گماشته و میزان علاقه مندی و استقبال از این جریان هنری، احیای جشنواره فیلم وارش و برگزاری مجدد آن را در پی داشته است .
وی با تأکید بر این که برگزاری مستمر این جشنواره برای مردم فرهنگ دوست شهرستان بابل، مطالبه ای جدی است، تصریح کرد: این جشنواره حمایت مردم استان مازندران و مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی این استان را به دنبال دارد. علاقه و جدیت دبیر این جشنواره نیز انگیزه این حمایت ها را بیشتر کرده است. مهم تر این که خوشبختانه تلاش می شود آیین های بومی و محلی نیز در کاخ جشنواره به نحوی شایسته اجرا شود.
معاون استاندار مازندران یادآور شد: بهره برداری از ظرفیت های غنی سینما برای معرفی هویت اصیل و فرهنگ اسلامی و بومی ما برای مقابله با این امر اقدامی اصولی و مهم تلقی می شود. قطعا حضور مهمانان خارجی در مازندران و معرفی ظرفیت ها و باورهای ما، با اندیشه هایی که با رویکرد خدشه به فرهنگ ما در دنیا تلاش می کند، به مقابله می پردازد.
فرماندار ویژه شهرستان بابل خاطر نشان کرد: اساسا دعوت از مهمانان خارجی با نگاه به معرفی پتانسیل های فرهنگی صورت می گیرد. ارائه تصویری شاداب از آداب و رسوم و فرهنگ بومی در جشنواره تاثیرات خوبی بر اذهان میهمانان خارجی خواهد داشت و می تواند عظمت و بزرگی فرهنگ ما را به دنیا نشان دهد.
نهمین جشنواره بین المللی فیلم وارش به دبیری مهدی قربانپور 9 الی 13 اردیبهشت ماه در استان مازندران درحال برگزاری است.
9927/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.