به گزارش خبرنگار ایرنا، بنا به اظهار مسوولان این واحدهای نیروگاهی ،با سرریز شدن آب سد شهید رجایی و احتمال کاهش بسته شدن دریچه در طول سال، میزان فعالیت این نیروگاهها نیز در سال جاری به نسبت سنوات گذشته 50 درصد بیشتر می شود.
در سنوات گذشته به دلیل کم آبی و بسته شدن زودهنگام دریچه سد شهید رجایی برای تامین آب شرب مصرفی فعالیت این نیروگاهها به سه تا چهار ماه در سال می رسید که در این مدت در این سه نیروگاه حدود 30 هزار مگاوات ساعت برق تولید می شد.
این سه نیروگاه در این مدت برق حدود 60 هزار مشترک را تامین می کنند.
مدیر بهره برداری شهید رجایی ساری گفت: در شرایط فعلی با سرریز شدن این سد در هر ثانیه 20 متر مکعب آب سد به رودخانه های پایین دست سرازیر می شود.
حسن نوروز محمدی روز دوشنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران و عکاسان ساروی از سد شهید رجایی ساری افزود: همزمان با سرریز شدن سد شهید رجایی سه نیروگاه آبی وابسته به سد نیز به مدار تولید بازگشت و پیش بینی می شود نسبت به سنوات گذشته فعالیت این نیروگاهها 50 درصد بیشتر شود.
وی اضافه کرد: در سنوات گذشته به دلیل کم آبی مدت زمان فعالیت این نیروگاهها سه تا 4 ماه بود که شرایط پرآبی پیش بینی می شود این فعالیت تا 6 ماه ادامه یابد.
نوروز محمدی سود دو ماه فعالیت بیشتر این نیروگاه را درسال جاری حدود 20 میلیارد ریال اعلام کرد و اظهارداشت: برق این نیروگاهها در زمان فعالیت در شبکه سراسری استانی قرار می گیرد.
به گفته وی نیروگاه آبی شهید رجایی ازآب تنظیمی این سد بالادست ( شهید رجایی ) برای مزارع کشاورزی پایین دست بهره می گیرد.
سد شهید رجایی با حجم آبگیری اسمی 162 میلیون متر مکعب و تنظیمی آب 220 میلیون متر مکعب روز جاری پس از حدود 6 سال سرریز شد و درهرثانیه حدود 20 مترمکعب آب سرریزی از این سد وارد رودخانه های پایین دست می شود.
از این سد 52 هزار کشاورز برنجکار در 220 روستا و 160 هزار جمعیت بهره مند می شوند.
سد شهید رجایی در سال 77 با اعتبار حدود 4 هزار میلیارد ریالی به بهره برداری رسید.
6982/1899
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.