مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت:اگر قرار است رونق تولید ما شکل بگیرد مشکلات ما بایستی در داخل کشور حل شود که نمونه آن قاچاق کالاست.
به گزارش ایلنا از ساری ، کامران اصغری در نشست صمیمی و هم اندیشی نهاد های کارگری ،بازنشستگی و کارآفرینی مازندران با نظارت مسئولین ذیربط دولتی ، همدلی و وفاق را لازمه شکوفایی و استقلال کشور دانست و اظهار کرد: برای اینکه هیچگونه وابستگی به بیگانگان نداشته باشیم؛ ضرورت دارد در سال 98 با تاسی از فرامین رهبری به وفاق و همدلی دست پیدا کنیم.
وی افزود: تنها نکته ی مهم که مقام معظم رهبری نیز بر آن تاکید داشتند این است هر جا که نفاق باشد شکست نیز وجود دارد،بنابراین برای سربلندی کشور باید همدل باشیم.
مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی به شعارهای سال از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: تمامی شعارهایی که مطرح شد علاوه بر وفاق و همدلی بر اشتغال و اقتصاد هم تاکید شده است؛ این یعنی ما در اقتصاد مشکلات خاص داریم که بایستی به آن توجه شود.
وی تصریح کرد: حداقل دستمزد کارگران به نسبت سالهای گذشته افزایش چشمگیری داشته اما به نظر می رسد همچنان نیاز های حداقلی کارگران تامین نشده است از طرفی هم مشکلات کارآفرینان و کارفرمایان نیز مشهود است.
اصغری افزود: تا زمانی که عرضه و تقاضا منطقی نشود این مشکلات همچنان وجود دارد در چنین شرایط که با تحریم دشمنان مواجه هستیم باید با همدلی و وحدت به رونق تولید دست پیدا کنیم .
وی خاطرنشان کرد: دولت چون شرکای اجتماعی خود را بالانس می کند شرایط کارگران و کارفرمایان را همزمان به درستی درک می کند.
اصغری گفت: باید بدانیم که چه عواملی موجب می شود که رونق تولید ما شکل بگیرد و اینکه بپذیریم برخی از مشکلات ما داخلی است و نباید این مشکلات را به دشمنان نسبت بدهیم .
وی ادامه داد: اگر موانع قانونی در تولید وجود دارد باید با راه حلی مناسب آن را مرتفع کنیم که برای انجام آن نیز گاهی نیاز است قانون اصلاح و قوانین دست و پاگیر از بین برود.
اصغری تصریح کرد: گاهی هم نیاز داریم برای ارتقای رونق تولید سیستم بانکداری خودمان را اصلاح کنیم در برخی کشورها سیستم بانکداری آنان در کنار تولید است در صورت مشکل به واحدهای تولیدی کمک رسانی می کند.
مدیر کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی گفت: اگر قرار است رونق تولید ما شکل بگیرد مشکلات ما بایستی در داخل کشور حل شود که نمونه آن قاچاق کالاست ؛تولیدات در واحدهای تولیدی ما اتفاق می افتد اما متاسفانه برخی باندهای متخلف همان کالاها را وارد می کنند و به تولیدات کشورمان آسیب می رسانند.
وی مبارزه با قاچاق را در رونق تولید مهم دانست و افزود: ما هنوز نتوانستیم مزیت های کشورمان را برجسته کرده و به آن بپردازیم مانند کشاورزی،گردشگری که توجه به این دو حوزه رونق تولید ما را افزایش می دهد.
اصغری ادامه داد: اگر جوانان را با وام کم بهره به سمت این مزیت ها سوق بدهیم بی شک تولید کشور و حتی استان ما رونق پیدا می کند.
وی خاطرنشان کرد: کاهش هزینه های تولید و شناخت دقیق بازار در ارتقای کیفیت تولید موثر است اگر چه عدم بازار تولید از ضعف های بزرگ ما در رونق تولید است.
اصغری یادآور شد: مجلس شورای اسلامی در سال 89 در قانونی اعلام کرد که تمام شهرداریها موظف به تهیه بازار برای عرضه تولیدات استان های خود هستند،اما این اتفاق محقق نشده است.
وی با بیان اینکه هنوز نتوانستیم یک قانون بومی وضع کنیم ادامه داد: قوانین مزاحم باید ملغی شود.
اصغری به سیل اخیر و درگیری 12 استان در این بحران اشاره کرد و افزود: حضور استاندار مازندران در کنار سیل زدگان قوت قلب برای مردم بوده است .
وی گفت: بحران در همه کشورها وجود دارد اما مدیریت کردن آن نیاز به مهارت کافی دارد ،نمی توان خسارت ناشی از سیل را به چند موضوع ربط داد چرا که همه ما کوتاهی کردیم و نتوانستیم این نعمت خدادادی را به نفع جامعه مهار کنیم.
اصغری تصریح کرد:بیش از یک میلیارد و 500 میلیون تومان در این مدت کمک های نقدی و غیر نقدی منهای کمک های فنی ،کادر درمان به سیل زدگان داشتیم.