سید عباس موسوی در اولین جشنواره نظام پذیرش و بررسی پیشنهادات و ثبت تجربه کارکنان سلامت گفت:سازمان های دولتی باید به پیشنهادات و انتقادات توجه بیشتری داشته باشند
به گزارش خبرنگار ایلنا،سید عباس موسوی در اولین جشنواره نظام پذیرش و بررسی پیشنهادات و ثبت تجربه کارکنان سلامت که در سالن همایش های آیت اله کوهستانی دانشگاه علوم پزشکی مازندران برگزار گردید با بیان اینکه 10 مهارت در هر شرایط و موقعیتی که باشید تمام نیازهای شما در برقراری ارتباط و دشواری ها برطرف خواهد کرد اظهار داشت: این نیاز ها توسط سازمان بهداشت جهانی مطرح شده است.
وی خودآگاهی ،یکدلی ، تفکر انتقادی ،تفکر خلاقانه ، تصمیم گیری ،توانایی حل مشکلات ، ارتباط موثر ،رابطه بین فردی، مقابله با اضطراب، مقابله با هیجان و احساسات را مهارت های پیشنهادی این سازمان برشمرد .
رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با مهم برشمردن مهارت های مطروحه آن را لازمه یکدیگر دانست و گفت: اگر قرار باشد از برخی مشکلات و مرزبندی ها گذر کنیم باید خلاقیت هایمان را افزایش دهیم.
وی با بیان اینکه این مهارت ها در کاهش بسیاری از مشکلات در جامعه نقش خوبی ایفا می کنند تصریح کرد: تکیه بر این مهارت ها تمام مسائل و بحران های مختلف که جامعه را به نوعی تهدید می کند قابل کنترل است.
موسوی با بیان اینکه پیشنهادات و انتقادات در زندگی فردی و اداری می تواند ما را برای رسیدن به نقطه مطلوب کمک کند یادآور شد:ماهیت سازمان های دولتی اینطور است که خیلی به پیشنهادات و انتقادات توجه نمی کنند.
وی به سطح تجربیات موفق اشاره و جامعه شفاهی را معضل جامعه دانست و گفت: این جامعه عمر کوتاهی دارد.
وی ادامه داد: تا رسیدن به نقطه ایده آل راه زیادی در پیش داریم و بهتر برای رسیدن به این نقطه از نظرات و پیشنهادات منطقی به درستی بهره گیری کنیم.