حجت الله حسنوند روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: حجم برداشت سالانه این چاه ها 760 هزار متر مکعب است.
وی با اشاره به اینکه 17 حلقه از این چاه ها قبل از سال 85 حفر شده اند، عنوان کرد: خوشبختانه دشت الشتر تنها دشت استان لرستان است که دارای چاه غیرمجاز عمیق نیست و 32 حلقه چاه عمیق نیز که دارای اضافه برداشتی بیشتر از پروانه بهره برداری در شهرستان هستند پس از اخذ جریمه پیش بینی شده در دستورالعمل طرح احیا و تعادل بخشی وزارت نیرو باید کنتور حجمی هوشمند نصب کنند.
رئیس امور آب سلسله همچنین با اشاره به تداوم خشکسالی و کاهش منابع آب زیرزمینی و سطحی ، خاطرنشان کرد: با توجه به تصمیمات شورای حفاظت از منابع آب و تصویب ممنوعیت کشت هرگونه محصولات آبدوست از قبیل هندوانه و سیب زمینی، در صورت مشاهده کاشت این محصولات در بهار و تابستان و انتقال آب بر اساس مواد قانونی 27، 28 و 45 قانون توزیع عادلانه آب برابر مقررات با متخلفین برخورد می‌شود.
به گزارش ایرنا، بر اساس گزارش کارشناسان در سال آبی جاری و به‌خصوص در فصل تابستان با تنش جدی در بخش آب موردنیاز کشاورزی و شرب مواجه خواهیم شد که همین امر ضرورت تغییر الگوی کشت، انسداد چاه‌های غیرمجاز، صرفه‌جویی در مصرف و استفاده بهینه از ذخایر آب موجود در استان را برای برون‌رفت از بحران پیش را ضروری می سازد.
آخرین اخبار و رویدادهای استان لرستان، ایران و جهان علاوه بر سایت ایرنا لرستان در کانال تلگرامی @irnalorestan نیز منتشر می شوند.
7265/6060
خبرنگار: زهرا جمشیدی نسب**انتشاردهنده:محمد علیدوستی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.