شهروندان بروجردی ازاوضاع اداره شهرداری دردوره چهارم شوراها به تنگ آمده بودن امید داشتند با آغازبه کاراین دوره مشکلات برطرف واعضای شورا پنجم با وحدت وهمدلی با انتخاب شهرداری این شهررا درمسیرتوسعه و پیشرفت قراردهند.
شهردار انتخابی شورای پنجم به رغم توانمندی ها ازسوی وزرات کشوربه دلیل مدرک تحصیلی معادل فوق دیپلم و قرارگرفتن درسن بازنشستگی با وی مخالفت شده است.
اختلافات صحن شورای شهربه فضای مجازی کشیده ومنتخبینی که باید منافع مردم و شهررا برمنافع حزبی و جناحی خود ترجیح می دادند اکنون با ایجاد2 دستگی مردم را نسبت به رای خود بی اعتماد کرده اند وهمچنان بر استحکام مشکلات و چالش ها درشهرداری بروجرد اصرار می رزند.
اختلافات شورای شهر تا آنجا رسیده که همه از2 قطبی شدن شورا و گروه چهار و پنج نفره مطلع شده و همه حوادث تلخ درشوراهای گذشته به این دوره منتقل شده است.
اعضای شورای شهربروجرد بدون توجه به اینکه این شهرسال ها از حاشیه نشینی، نبود درآمد پایدار و نبود برنامه توسعه ای، بدهی های کلان به بیمه ودستگاه های خدمات رسان، بدهی به پیمانکاران و هشت ماه تاخیردرپرداخت حقوق کارگران وکارمندان رنج می برد که اعضای شورا باید نسبت به انتخاب شهرداری با برنامه برای رفع این مشکلات اقدام کنند.
شاید جدا ازحب و بغض ها و گرایش های حزبی و جناحی در شورای شهر، منطقی ترین راهکار برای انتخاب یک شهردار توانمند و کارآمد، توجه به سابقه، مدرک تحصیلی و پیشینه اجرایی اواست که زمینه را برای یک انتخاب درست و منطقی فراهم می کند.
دردوره چهارم فعالیت شوراها درسطح کشور بسیاری از شورای شهرها ازچهره هایی به عنوان گزینه های شهرداری دعوت می کردند و از آنان برنامه می خواستند و سپس با تلفیقی ازبرنامه و سابقه مدیریتی واجرایی اقدام به انتخاب شهردار می کردند که این رویه خوب و مورد استقبال چهره های دانشگاهی و مردم قرار گرفت.
ارائه برنامه ازسوی گزینه های مورد نظر برای شهرداری می تواند دیدگاه های فرد را در ارتباط با مدیریت شهری و اداره شهر بیان کند و همچنین سابقه کاری و مدرک تحصیلی او مولفه ها و شاخص های خوبی برای تعیین یک مدیرازجمله یک شهردار خوب است.
شهردار توانمند باید بتواند با ایجاد درآمد پایدار، ارتقا مبلمان شهری، رونق بخشیدن به شهر و بازکردن گره های کورو مبارزه با رانت و فساد در شهرداری این کشتی پرتلاطم را به مقصد برساند.
این روزها شهردار بروجرد برسر2 راهی ماندن یا رفتن است و بی ثباتی مدیریتی نمی تواند او را ترغیب به تدوین برنامه و حرکت براساس آن کند و اعضای شورا باید با غنیمت دانستن زمان، هرچه سریعتر تکلیف شهردار را مشخص نمایند تا شهر از سردرگمی نجات یابد.
شهردار فعلی بروجرد اعلام کرده در کمتراز2 سال همه مشکلات شهرداری را برطرف خواهد کرد اما با وجود طرح های عمرانی نیمه کاره، بدهی های میلیاردی، وجود بیش از یک هزارو 800 نیرو بدون داشتن درآمدی پایدارچگونه میتوان مشکلاتی را که ارثیه شهرداران قبلی است به یکباره حل کرد.
مهمترین نیازشهر بروجرد برای رهایی از بن بست موجود انتخاب شهرداری توانمند است که بتواند با همراهی با شورا و بهره گیری از نیروهای توانمند و کارآمد ضمن کوچک کردن دامنه شهرداری و عدم جذب نیروی مازاد حتی در قالب نیروی پیمانکار از فرصت ها و امکانات موجود نهایت استفاده را برده و با ایجاد برنامه منسجم این شهر را از معضلات و مشکلات موجود رهایی دهد.
6052/7273 خبرنگار: آمنه صارمی ** انتشاردهنده: مقداد بهاروند احمدی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.