به گزارش ایرنا علی آشتاب در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته خرم آباد در مصلی الغدیر افزود: سند سرمایه گذاری، تولید و اشتغال لرستان در ماه جاری رونمایی می شود.
وی اظهار کرد: تشکل‌ های کارگری و کارفرمایی به‌ عنوان بازوان مشورتی کارگر، کارفرما و گروه ‌های اقتصادی همواره مورد توجه بوده اند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه آموزش و به روز کردن اطلاعات کارگران و کارفرمایان در دستور کار است، افزود: پارسال 296 تشکل ‌کارگری در استان لرستان فعالیت کرده که این تعداد در سال جدید به 313 تشکل افزایش‌ یافته است.
وی گفت: هرچه بتوانیم کار جمعی را در بین گروه‌ های کاری توسعه دهیم به فضای کسب ‌و کار کمک می‌ شود.
آشتاب افزود: آموزش به‌ عنوان رکن اصلی مورد توجه بوده و حمایت از واحدهای مشکل‌ دار مورد نظر قرار گرفته است و در این زمینه افزون ‌بر یکهزار و 460 نفر ساعت آموزش را در سال 95 داشته ‌ایم.
وی با بیان اینکه کارگران به عنوان نقش‌ آفرینان و سربازان جبهه اقتصادی در تلاش و تکاپو هستند، اظهار کرد: فعالیت اقتصادی در حوزه‌ های مختلف مرهون تلاش ‌های کارگران، سرمایه ‌گذاری کارفرمایان و ایجاد شرایط توسط دولت است.
وی گفت: کارخانجات نساجی بروجرد حدود 500 نفر در سال 95 مورد حمایت قرار دادیم که در حال حاضر کار نوسازی خطوط تولید انجام و حدود 200 نفر بازگشت به کارشده و مابقی نیز به‌ مرور زمان به چرخه تولید بازمی‌گردند.
آشتاب افزود: در سال 95 با حمایت مدیریت ارشد لرستان افزون ‌بر 172 جلسه ستاد تسهیل با بیش از 700 مصوبه برگزار شد که بیش از 60 درصد مصوبات اجرا و مابقی در حال اجراشدن هستند.
وی گفت: اگر به دنبال اشتغال و حل مشکل اقتصادی هستیم باید به تولید داخلی و مصرف تولیدات داخلی توجه داشته باشیم چراکه یکی از الزامات اقتصاد مقاومتی مصرف کالاهای داخلی است.
وی عنوان کرد: دولت باید شرایط ایجاد اشتغال را تسهیل و زیرساخت ‌ها را فراهم کند که در این زمینه همه قوا مسئول هستند تا فضای کسب‌ و کار را بهبود بخشند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان افزود: مبارزه با قاچاق کالا که مورد تأکید مقام معظم رهبری است باید مورد توجه قرار گیرد.
وی اظهار کرد: مهم ‌ترین وظایف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تنظیم رابطه بین کارگر و کارفرما است تا از حقوق نیروی کار صیانت شود.
وی افزود: در ابتدای سال 95 سند اشتغال لرستان تهیه شد که در این سند وظایف دستگاه‌های اجرایی مشخص و در جلسات مختلف کارگروه اشتغال به تحقق این سند تأکید شد.
آشتاب گفت: با همکاری دستگاه ‌های اجرایی استان لرستان و بانک‌ ها افزون ‌بر 41 هزار میلیاردو 360میلیون ریال پرداختی بانک‌ ها بود که به تثبیت کار کمک کرد و افزون ‌بر 25 هزار فرصت شغلی در بنگاه‌ های اقتصادی ایجاد شد.
وی بیان کرد: در ابتدای دولت تدبیر و امید افزون ‌بر 113 هزار نفر بیکار در استان لرستان وجود داشت که با توجه به تلاش‌ های انجام ‌شده و احیای ظرفیت‌ های راکد میزان بیکاری کاهش‌ یافته است.
وی گفت: سرمایه ‌گذاری و اشتغال از تأکیدات مقام معظم رهبری و برنامه جدی دولت است لذا تلاش می‌شود تا با بهره ‌گیری از صندوق توسعه ملی رشد قابل‌ توجهی را در ایجاد اشتغال داشته باشیم.
وی خصوص احیای ظرفیت ‌های راکد استان لرستان اظهار داشت: در سال 95 افزون بر 140 تعاونی تشکیل ‌شده که زمینه ایجاد اشتغال را فراهم می ‌کند؛ کل خدماتی که در سال گذشته توسط تامین اجتماعی استان به جامعه کارگری ارائه ‌شده افزون بر 11 هزار میلیارد ریال و در بخش درمانی بیش از یکهزارو میلیاردو 350 میلیون ریال بوده است.
وی افزود: طبق طرح مطالعاتی با بهره ‌گیری از متخصصان این حوزه در یک برنامه پنج ‌ساله 25 درصد آسیب ‌های اجتماعی را در کارگاه ‌ها کاهش دهیم.
وی ادامه داد: کارخانه ماشین ‌سازی استان لرستان با پیگیری‌های انجام‌شده واگذار می ‌شود تا فعالیت مجدد خود را آغاز کند.
استان لرستان یکی از استان های محروم کشور با تلاش دولتمردان دولت تدبیر و امید در تمام حوزه ها رشد قابل توجهی در سه سال و نیم گذشته داشته است.
3210/3022
خبرنگار: محمد یاراحمدی ** انتشاردهنده: احسان کردی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.