به گزارش خبرگزاری تسنیم از بروجرد، بیمارستان 11 ساله آیت‌الله بروجردی این روزها با اصرار مقامات کشوری و استانی در مراحل تکمیل ساختمان فیزیکی با دستپاچگی خاصی به‌پیش می‌رود تا 10 سال عقب‌ماندگی و بی‌خیالی مسئولان را در وقت اضافه باقی‌مانده تا پایان دولت یازدهم جبران کند و آن را به افتتاح برساند.

اما گذشته از این دستپاچگی و اصرار مسئولان برای تسریع در روند تکمیل آن متأسفانه زمزمه‌هایی نیز مبنی بر بی‌کیفیتی تجهیزات خریداری‌شده شنیده می‌شود که نشان‌دهنده سلب مسئولیت از مسئولان امر و سپردن مسئولیت از شانه خود به دیگری است تا شر این بیمارستان پرحاشیه و خبرساز که این روزها هر هفته جمعه‌ها میزبان هیئتی از مسئولان ارشد استانی و امروز هم برای چندمین بار پیاپی معاون وزیر راه بود، برای همیشه کنده شود.

گذر از وقت اضافه

اما هوشنگ بازوند استاندار لرستان در روند بازدید از بیمارستان در حال احداث آیت‌الله بروجردی این شهرستان بار دیگر با انتقاد از روند طولانی احداث این بیمارستان اظهار داشت: این پروژه از پروژه‌هایی است که برای احداث آن قول‌های زیادی از مقامات ارشد کشوری تا مقامات شهرستانی و استانی داده شد و تاکنون نیز به نتیجه نرسیده است.

وی اتمام روند احداث این بیمارستان را از مطالبات اصلی شهروندان بروجردی برشمرد و افزود: این مطالبه‌ای کاذب نیست که در مورد آن سیاه نمایی شود بلکه واقعیتی است که حق مردم است اما روند احداث آن اکنون از وقت اضافه نیز عبور کرده و باید هرچه سریع‌تر تعین تکلیف شود.

بگم بگم نداریم!

استاندار لرستان بابیان اینکه زمانی برای محاسبه و "بگم بگم" ها باقی نمانده است، عنوان کرد: باید هرچه سریع‌تر تجهیزات چهارگانه این بیمارستان هم‌زمان با روند تکمیل احداث نصب شود و دانشگاه علوم پزشکی دار این روند بسیار عقب است و حتی اگر شده باید تمامی امور مربوط به استان تعطیل‌شده و تمرکز دانشگاه علوم پزشکی تماماً بر روی نصب تجهیزات این بیمارستان متمرکز شود.

وی به رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان لرستان دستور اکید داد که همه برنامه‌ریزی‌های خود را تا موعد 15 اردیبهشت‌ماه امسال برای تکمیل این پروژه و نصب تجهیزات آن به اتمام رساند.

اما باوجود تأکیدات استاندار لرستان ساکی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان عقیده دارد در این زمان محدود با توجه به اینکه بخشی از تجهیزات این بیمارستان هنوز از گمرک ترخیص نشده نمی‌توان به این سرعت عملیات نصب تجهیزات را تکمیل کرد و نیاز به زمان بیشتری است اما او وعده داد تلاش خود را انجام می‌دهد تا در موعد مقرر تحویل دهد.

علاءالدین بروجردی نماینده مردم بروجرد در مجلس نیز از مسئولانی بود که در این جلسه به آموزشی شدن این بیمارستان تأکید کرد و گفت: این مهم نیازمند الحاق پروتکل‌هایی است که با مشارکت معاون وزیر راه و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه باید پیگیری شود.

استفاده از تجهیزات درجه‌2

وی دلیل خود برای تأکید بر آموزشی شدن این بیمارستان را دانشجو پذیر بودن شهر بروجرد اعلام کرد و افزود: با این امر انگیزه بیشتری در این شهر برای پیشرفت و تعالی ایجادشده و انتظار این است که این مهم در دستور کار اجرایی مسئولان مرتبط قرار گیرد.

نماینده مردم بروجرد در مجلس انتقادی هم از تجهیزات درجه‌دو استفاده‌شده در این مرکز درمانی داشت و بیان کرد: درست است که در سال اقتصاد مقاومتی و تولید و اشتغال باید از تولیدات داخلی استفاده کرد اما این امر به معنای استفاده از تجهیزات درجه‌دو همچون تخت‌های بیمارستانی نامرغوب نیست بلکه می‌توان همان تجهیزات ایرانی را با درجه کیفیت بالاتری از شرکت‌های معتبر تهیه کرد تا عمر بیشتری بتوان از آن‌ها استفاده کرد.

نمای نامناسب بیمارستان، زمان‌بندی نامشخص بهره‌برداری از این مرکز و تأکید بر لزوم بهره‌برداری از آن پیش از فرارسیدن ماه مبارک رمضان از دیگر سخنان بروجردی بود.

اما عباس گودرزی دیگر نماینده مردم بروجرد در مجلس نیز با ابراز امیدواری از اینکه این بیمارستان بتواند بسترساز تحول در سلامت این شهرستان شود، گفت: حداقل حقوق شهروندی مورد تأکید مقامات دولتی بحث بهداشت و  درمان است که امید است این بیمارستان طلیعه‌ای در بهداشت و درمان این شهرستان به وجود آورد.

آفت افتتاح فاز به فاز

وی با اشاره به لزوم توسعه مراکز درمانی بروجرد عنوان کرد: این بیمارستان به‌تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی نیازهای درمانی شهروندان باشد و باید با مشارکت بخش‌های خصوصی زمینه توسعه مراکز درمانی فراهم شود.

نماینده مردم بروجرد از معاون وزیر راه و شهرسازی خواست آفت افتتاح فاز به فاز را از سر این بیمارستان بردارد و آن را به‌صورت کامل به بهره‌برداری برساند تا مردم بتوانند از آن بهره‌مند شوند.

وی آموزشی کردن این بیمارستان را از مطالبات جدی دانست و افزود: در این رابطه پیگیری‌های فراوانی در سطح دولت انجام‌شده اما شرط این مهم را وجود دانشگاه علوم پزشکی در شهر اعلام کرده‌اند که باوجود پیگیری‌های انجام‌شده بعید است آموزشی کردن به افتتاح این بیمارستان برسد بنابراین باید فاز بعدی آموزشی کردن بیمارستان باشد.

انتهای پیام/

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
  • کدخبر: 616053
  • منبع: tasnimnews.com
  • نسخه چاپی
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.