به گزارش ایرنا، اسد عبدالهی روز چهارشنبه در آئین تجلیل از مددکاران اجتماعی در محل اداره کل بهزیستی استان لرستان افزود: امروزه در بسیاری از حوزه های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی جامعه با مشکلانی مواجه شده که در گذشته وجود نداشت و کاهش هر کدام از این مشکلات در حوزه های مختلف نیازمند وجود متخصصین در آن حوزه است.
وی با تاکید بر اینکه در حوزه هایی همچون فرهنگی و اجتماعی باید متخصصین این رشته ها وارد عمل شوند اضافه کرد: در خصوص آسیب های اجتماعی مانند مواد مخدر و یا طلاق هرگونه مداخله و اظهار نظری از جانب افرادی غیر متخصص نه تنها این مشکلات را مرتفع نمی کند بلکه ممکن است باعث تشدید مشکلات هم شوند.
فرماندار شهرستان خرم آباد با اشاره به اینکه در بخش اقتصادی و در مورد مساله ای همچون فقر اقتصادی نیز باید بطور تخصصی و کارشناسی شده عمل کرد ، گفت: صرف کمک مالی و دادن پول نمی تواند این مشکل را رفع کند بلکه در کنار آن توانمندسازی افراد دچار فقر اقتصادی باید صورت گیرد.
عبدالهی با بیان اینکه درحوزه سیاسی نیز باید افرادی که در این زمینه تخصص لازم را دارند وارد شوند، گفت: هرگونه اظهار نظر سیاسی از جانب کسانی که تخصص این کار را ندارند در جامعه به بروز بی نظمی هایی منتهی می شود.
وی با تاکید بر اینکه باید به سمت تخصصی شدن امور پیش رفت تصریح کرد: همراه با تغییراتی که در جامعه رخ داده بدنبال آن مشکلات جدیدی نیز در سطوح فردی، گروهی و اجتماعی ایجاد شده است که برای رفع این مشکلات باید از توان مددکاران اجتماعی در دستگاه های اجرایی مختلف بهره گرفت.
فرماندار شهرستان خرم آباد گفت: با توجه به باورهای دینی همواره کمک به دیگران در جامعه ما مورد توجه بوده و شراط امروز بگونه ای است که اینگونه کمک کردن ها باید بصورت هماهنک و هدایت شده انجام شود.
اسدالله حیدری مدیرکل بهزیستی استان لرستان نیز در این همایش گفت:با صنعتی شدن و گسترش زندگی شهرنشینی و به دنبال آن حاشیه نشینی ، دگرگونی در ساختار اجتماعی و خانوادگی همراه با فقر و بیکاری و سایر آسیب های اجتماعی درجامعه رخ داده است.
وی افزود: رفع و کاهش این مشکلات و در عین حال به حداقل رساندن ناسازگاری های افراد با چنین محیطی نیازمند وجود مددکاران اجتماعی است که بنا بر اصول علمی مددکاری از شدت آسیب های اجتماعی کاسته شود.
حیدری با بیان اینکه یکی از مشکلات کشورهای جهان سوم دغدغه های تامین نیازهای اولیه زندگی است گفت: در جامعه امروز ما باور به مددکار اجتماعی بسیار ضعیف است و افراد بیشتر درگیر رفع مشکلات خود با دارو هستند و کمتر به روان درمانی اعتقاد دارند.
وی گفت: مددکاران اجتماعی باید مبتنی بر علم،دانش و هنر خود مداخلات هنرمندانه و عالمانه را به کارگیرد تا با مکاشفه و مصاحبه با مددجو و با روش و تکنیک های مبتنی بر علم این رشته سلامت فرد را تامین کنند.
در آئین بزرگداشت مقام مددکاران اجتماعی از 80 مددکار اجتماعی برتر در دستگاه های اجرایی مختلف استان لرستان تجلیل شد.
1920/6060
خبرنگار:مهری دریکوند**انتشاردهنده: محمد علیدوستی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.