به گزارش خبرنگار ایرنا، با ورود ویروس کرونا به استان لرستان، شهرستان سلسله یکی از اولین شهرستان هایی بود که انتشار این ویروس در آن سرعت قابل ملاحظه ای گرفت و بسیاری از خانواده ها را با آن درگیر کرد.
در این شهرستان کوچک آمارهای مرگ و میر ناشی از این بیماری افزایش یافت بگونه ای که روزانه چندین نفر جان خود را از دست می دادند و همین باعث نگرانی اکثر شهروندان این شهرستان شده بود.
با تشکیل ستاد مدیریت کرونا و بکارگیری اقدامات پیشگیرانه در جهت کنترل ویروس، اولین گامهای محکم در راستای مهار این بیماری منحوس در سلسله برداشته شد.
تعطیلی بازار، اعمال قرنطینه خانگی، جلوگیری از ورود خودروهای غیربومی، دایر کردن ایستگاه تب سنجی در ورودی های شهر، جلوگیری از برگزاری مراسمات عزاداری و شادی، تعطیلی بانک ها و ادارات تنها بخش کوچکی از اقدامات انجام شده در راستای پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در سلسله بود.
در همین روزها بود که ارتش پیاده لرستان به عنوان قرارگاه رفع آلودگی وارد میدان کارزار شد و با حضور در سلسله و بهره گیری از امکانات موجود، به سمپاشی و ضدعفونی گسترده در این شهرستان پرداخت.
کمبود ماسک و امکانات بهداشتی باعث ایجاد نگرانی هایی در راستای مبارزه با این ویروس در شهرستان شده بود اما اقدامات انسان دوستانه خیرانی از مناطق مختلف استان، شهرستان و حتی کشور باعث شد که سلسله در میدان مبارزه با دستان خالی تنها نماند.
مردم نیز در بحبوحه ویروس و تعطیلی مشاغل و خالی بودن دست و سفره، یکدیگر را تنها نگذاشتند و با پیوستن به پویش بخشیدن اجاره بهای واحدهای تجاری و مسکونی هریک سعی کردند باری از دوش دیگری در این شرایط بحرانی بردارند.
به دنبال کمبود ماسک که به گفته مسوولان، مشکلی کشوری و تنها مختص شهرستان سلسله نبود، بلافاصله خیاطانی که دغدغه رفع مشکلات مردم را داشتند وارد میدان کارزار شدند و با تولید ماسک های پارچه ای و توزیع در میان مردم، سعی کردند یاریگر هم در این روزهای کرونایی باشند.
نیروهای بسیجی و سپاهی و برخی از جوانان متعهد نیز پای کار آمدند و با سمپاشی و ضدعفونی معابر و مناطق مختلف شهری و روستایی، هریک سعی می کردند آنچه را در توان دارند برای کنترل و مهار این ویروس در شهرستان کوچک اما خوش آب و هوای خود بکار گیرند.
حضور موکب های مردمی حضرت ابوالفضل(ع) و ثارالله در کنار مردم و تهیه مواد ضدعفونی و پخش در میان اهالی مناطق مختلف بخصوص محله ها و روستاهای محروم، سعی کردند تمامی مردم شهرستان از امکانات بهداشتی برای مقابله با کرونا بهره مند شوند و دوربین ها و قلم شاید نتوانستند آنگونه که شایسته بود تمامی این صحنه های زیبا را به تصویر بکشند و بیان نمایند.
با اعلام مصوبه تعطیلی بازار از سوی ستاد شهرستانی مدیریت کرونا، بسیاری از واحدهای صنفی در حال فعالیت به صورت خودجوش اقدام به تعطیلی واحدهای خود کردند و به جرات می توان گفت که شهرستان سلسله اولین شهرستانی بود در کشور که به صورت خودجوش در پاسخ به اعلام مسوولان، بازار را تعطیل کرد و به قرنطینه خانگی روی آورد و هنوز هم بسیاری از آنها کماکان بر مصوبات ستاد پایبند بوده و اغلب این واحدهای صنفی تعطیل هستند.
حاصل تمامی این اتحاد و یکپارچگی مردم و عمل به توصیه های بهداشتی و مصوبات مربوطه باعث شد شهرستانی که پیشتاز درگیری با این بیماری بود به وضعیت تقریبا پایداری دست یابد و روند ابتلای به کرونا در میان مردم از روندی کاهشی برخوردار شود بگونه ای که اکنون در بیمارستان این شهرستان فقط هفت بیمار کرونایی بستری و در حال طی روند درمانی خود هستند.
با اعلام آغاز بازگشایی و فعالیت برخی واحدهای صنفی از سوی ستاد مدیریت کرونا، می طلبد که مردم شهرستان سلسله با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پرهیز از حضور در اجتماعات همچنان روند مربوطه را استمرار بخشند تا هرچه سریعتر شاهد ریشه کنی این ویروس منحوس باشیم و این امر نیز تنها در گرو استمرار همراهی مردم و مسوولان و عمل به توصیه های بهداشتی است.