به گزارش ایرنا احمدحسین فتایی روز یکشنبه در نشست تخصصی کتاب افزود: خدمات فعالان وادی فرهنگ بسیار ارزشمند است چراکه ماندگاری انها در این کار پرزحمت و بدون نفع اقتصادی تنها به دلیل عشق و علاقه بوده است.
وی با اشاره به اینکه بزرگترین بعثت انسانی با کتاب آغاز شده تصریح کرد: جرقه ای که در ذهن یک نویسنده ایجاد و بعد از آن تبدیل به نوشتار می شود یک فرایند طولانی با مشقات فراوان است که تنها اهل دل و اهالی فرهنگ می توانند سختی ها را در این رکود اقتصادی تحمل کنند.
وی ادامه داد: در حوزه های زیرساختی مانند راه و شهرسازی و مخابرات؛ نتیجه اقدامات برای همگان قابل مشاهده است اما در حوزه فرهنگ و چاپ کتاب اینگونه نیست که چنانچه کار اصولی صورت گیرد و با مشارکت مردم و آموزش و پرورش و دیگر دستگاه ها به دور از موازی کاری باشد؛ تاثیر و نمود بیشتری خواهد داشت.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با بیان اینکه هیچ جامعه ای بدون داشتن زیربنای فرهنگی به رشد و توسعه نخواهد رسید گفت: سرانه مطالعه روزانه در کشور ۱۳ دقیقه است که در مقایسه با سال ۹۴ رشد مساوی دارد در حالیکه انتظار می رفت بعد از گذشت چهار سال روند افزایشی رسیده باشد.
فتایی افزود: دغدغه اصلی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و مطالبه مردم تکمیل مجتمع فرهنگی و تالار مرکزی با پیشرفت ۲۰ درصدی است که قرار بود با بودجه ملی ساخته شود اما از طرح ملی به استانی تبدیل شده و نیازمند توجه مسوولان است.