عضو هیئت مؤسس پژوهشکده عسل دانشگاه لرستان گفت: اولین پژوهشکده عسل کشور و فرآورده‎های آن در دانشگاه لرستان راه‎اندازی می‎شود.

به گزارش ایسنا منطقه لرستان، اسداله عالیخانی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: با پیگیری‎های تیم مدیریتی دانشگاه لرستان، به ویژه دکتر عزیزی، رئیس این دانشگاه، مجوز ایجاد پژوهشکده عسل دانشگاه لرستان توسط وزارت علوم صادر شده است و به زودی، این پژوهشکده، راه‎اندازی می‎شود.

وی تصریح کرد: هدف آن است که پژوهشکده عسل دانشگاه لرستان با یک ساختار کاملاً علمی و حرفه‎ای، بتواند در سه سطح منطقه‎ای، ملی و بین المللی، به ارائه خدمات بپردازد.

عضو هیئت مؤسس پژوهشکده عسل دانشگاه لرستان خاطرنشان کرد: لرستان همواره در طول تاریخ، یک استان عسل خیز بوده است؛ این استان دارای پوشش گیاهی و منابع طبیعی بی‎نظیری است و تاریخ زنبورداری در این استان، قدمتی سه هزار ساله دارد.

عالیخانی اضافه کرد: پژوهشکده عسل دانشگاه لرستان در زمینه‎های آموزش‎های حرفه‎ای و علمی برای زنبورداری، انجام آزمایش‎ها و پژوهش‎های مرتبط با موضوع زنبور عسل، کشاورزی ارگانیک، تحقیقات کاربردی در زمینه بیمارهایی که با فرآورده‎های زنبورداری قابل درمان هستند، گیاهان دارویی و محصولات زنبورداری، فعالیت و پذیرش دانشجو خواهد داشت.
وی بیان کرد: پژوهشکده عسل دانشگاه لرستان، این پتانسیل و ظرفیت را برای ایجاد دهکده سلامت نیز داراست که در زمینه درمان بیماری‎ها از طریق محصولات دارویی ناشی از تولید عسل، فعالیت خواهد داشت.

کشاورز نمونه ملی ادامه داد: پژوهشکده عسل دانشگاه لرستان، اولین پژوهشکده عسل در کشور خواهد بود و به ارائه آموزش‎های کاربردی، عملی و بالینی خواهد پرداخت تا فارغ التحصیلان این پژوهشکده، با کسب آموزش‎های عملی و کاربردی، بتوانند با به کارگیری علم و عمل در کنار همدیگر، نقش اثرگذاری در افزایش کیفی تولید عسل و فرآورده‎های عسل داشته باشند.

عالیخانی بیان کرد: ایجاد و راه‎اندازی پژوهشکده عسل دانشگاه لرستان، به طور حتم، باعث رونق تولید عسل و فرآورده‎های زنبور عسل در استان لرستان خواهد شد.

وی افزود: زهر زنبور عسل، نوعی آنتی بیوتیک قوی برای درمان بسیاری از بیماری‎هاست و در این زمینه هم پژوهشکده عسل دانشگاه لرستان، می‎تواند فعالیت‎های اثربخشی در زمینه درمان بسیاری از بیماری‎ها از جمله بیماری‎های سرطانی، داشته باشد.

عالیخانی ادامه داد: همچنین، تولید موم زنبور عسل و گرده افشانی از جمله حوزه‎هایی است که پژوهشکده عسل دانشگاه لرستان، در این حوزه‎ها نیز در قالب تحقیقات و پژوهش‎های کاربردی، فعالیت علمی خواهد داشت.

این تولیدکننده نمونه بیان کرد: بدون شک، ایجاد پژوهشکده عسل دانشگاه لرستان از یادگارهای مهم دوره ریاست دکتر عزیزی خواهد بود.

وی اضافه کرد: باید آموزش‎های صرفاً تئوریک از آموزش و پرورش گرفته تا سطح نظام دانشگاهی، به سوی آموزش‎های عملی و کاربردی، تغییر ماهیت بدهند و ایجاد و راه‎اندازی پژوهشکده عسل دانشگاه لرستان، یک گام مهم در همین راستاست.
عالیخانی اظهار امیدواری کرد پژوهشکده عسل دانشگاه لرستان بتواند با یک ساختار کاملاً علمی و حرفه‎ای، یک پژوهشکده علمی، تحقیقاتی موفق و شایسته برای کشور باشد و سطح خدماتش در تراز بین المللی، ارائه شود. Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}
انتهای پیام
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.