عبدالعی گیوه کی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با اجرای این طرح ها زمینه اشتغال 903 تن فراهم شد که 441 شغل آن در حوزه اشتغال پایدار روستایی بود.
وی مجموع تسهیلات پرداخت شده در راستای اشتغال فراگیر و پایدار روستایی را 310میلیارد اعلام کرد و افزود: از این میزان تسهیلات 180میلیارد ریال آن در حوزه اشتغال فراگیر بود.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد بیان کرد: هم اکنون در راستای کاهش معضل بیکاری و رفع دغدغه اشتغال خانواده ها برای جوانان خود 9 طرح مصوب با40 چهار میلیارد ریال تسهیلات در حال انجام است.
گیوه کی با اشاره به موفق بودن طرح های اشتغال پایدار روستایی اضافه کرد: سهم تسهیلات اشتغال پایدار روستایی برای این شهرستان 500 میلیارد ریال بوده که تا کنون تنها 130میلیارد ریال از این میزان تسهیلات جذب شده است.
وی ادامه داد: اعتبار این طرح ها کافی نبوده و انتظار می رود میزان تسهیلات آن برای 289 طرح روستایی درحال بررسی افزایش یابد.
رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی بروجرد گفت: لرستان دراجرای طرح اشتغال فراگیر در کشور رتبه دوم را دارد و بروجرد نیز در بین شهرستان‎های استان رتبه دوم را دراجرای این طرح اشتغال فراگیر و پرداخت تسهیلات به خود اختصاص داده است.
گیوه کی افزود: 15هزارجویای کار در رده های مختلف سنی در 2 مرکز کاریابی شهرستان ثبت نام کرده اند که حدود هفت هزار تن از ثبت نام شدگان در مراکز کاریابی بروجرد فارغ التحصیلان مراکزدانشگاهی هستند.
وی اظهار داشت: هم اکنون 620 تعاونی در این شهرستان وجود دارد و 33 هزار کارگر در بخش های مختلف تولیدی، صنعتی، کارگاه های بزرگ و کوچک شهرستان بروجرد مشغول به فعالیت هستند.
حدود 30درصد از واحدهای صنعتی و تولیدی استان لرستان درشهرستان بروجرد قرار دارند.
6052/7273
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.