به گزارش خبرنگار ایرنا، شریف خسروی روز چهارشنبه در دیدار با مدیرکل میراث فرهنگی لرستان در دفتر فرماندار، با اشاره به موزه مردم شناسی قوم لک قلعه مظفری شهرستان و تاکید بر لزوم آزادسازی حریم قلعه، اظهار داشت: با توجه به در پیش بودن ایام نوروز و بازدیدهای فراوانی که این قلعه در ایام گردشگری دارد، می طلبد که اقدامات لازم درخصوص تکمیل و بهره برداری از موزه مردم شناسی آن تا قبل از فرارسیدن ایام نوروز اندیشیده شود.
وی با اشاره به لزوم اجرای طرح مطالعاتی مناطق نمونه گردشگری در راستای رشد و توسعه صنعت گردشگری و ایجاد اشتغالی پایدار برای جوانان افزود: مناطق نمونه گردشگری شهرستان خصوصا منطقه کهمان همواره در فصول مختلف سال پذیرای گردشگران بسیاری از سراسر استان و کشور هستند که این امر ضرورت ایجاد زیرساخت های گردشگری را برای رفاه گردشگران در شهرستان بیشتر می کند.
خسروی همچنین با اشاره به درختان بلوط مازوی منطقه قلایی خاطرنشان کرد: وجود درختان بلوط مازو قابلیت منحصر به فردی است که نظیر آن در هیچکدام از شهرستان های استان و کشور بجز مناطقی از سردشت کرمانشاه و کردستان دیده نمی شود و می طلبد که درختان کهنسال مازوی این منطقه نیز ثبت ملی شوند.
فرماندار سلسله با اشاره به برگزاری مراسم فال چل سرو در شهرستان، افزود: فال چل سرو از جمله آیین های کم نظیری است که به منظور حفظ و انتقال آن به آیندگان به عنوان یکی از آیین های معنوی شهرستان لازم است که ثبت ملی شود.
مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری لرستان نیز در این دیدار با اشاره به قابلیت های فراوان سلسله در زمینه گردشگری، اظهار داشت: موزه مردم شناسی قوم لک قلعه مظفری نیازمند 2 میلیارد ریال اعتبار برای تجهیز محتوایی است که با جابجایی اعتبار طرح مطالعاتی سراب زز، تا قبل از فرارسیدن نوروز آن را تکمیل به بهره برداری خواهیم رساند.
سید امین قاسمی با اشاره به تپه باستانی گریران، عنوان کرد: با توجه به نزدیک شدن به ایام گردشگری، نورافشانی تپه گریران نیز در راستای حفاظت و حراست از این سایت ارزشمند تاریخی و زیبا سازی آن در دستور کار قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به اجرای طرح مطالعاتی سراب زز، خاطرنشان کرد: اگر اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان زمین لازم برای اجرای طرح مطالعاتی این سراب را از زمین های ملی در اختیار میراث فرهنگی شهرستان قرار دهد، ساماندهی این سراب نیز آغاز خواهد شد.
قاسمی با اشاره به اینکه استان لرستان دو ثبت جهانی دارد، تصریح کرد: در صورت تخلیه سپاه، تا سال 2019 قلعه تاریخی فلک الافلاک و پل های تاریخی نیز تا سال 2021 ثبت جهانی می شوند.
مدیرکل میراث فرهنگی لرستان با اشاره به اینکه پلهای تاریخی و دره خرم آباد در ثبت موقت هستند، افزود: استان لرستان تنها استانی است در کشور که بیش از یکصد پل تاریخی دارد.
7265/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.