در ادامه این مطلب آمده است: اکنون بیکاری تمامی اقشار جامعه و حتی خانواده‌ها را درگیر کرده و شاهد تأثیر بسیار زیاد آن بر وضعیت معیشتی مردم هستیم.
بیکاری باعث بروز معضلات اجتماعی مختلفی شده و باید با انجام اقدامات مناسب به دنبال بهبود وضعیت کنونی باشیم کما اینکه بیکاری اکنون در استان‌های زاگرس نشین همچون لرستان بیشتر به چشم می‌خورد و مردم این دیار از دهه‌های گذشته تاکنون با این مشکل مواجه هستند در نتیجه باید مسئولان و حاکمیت برنامه جدی برای کاهش این مشکل داشته باشند.
در شرایطی که کارآفرینان به عنوان سرداران و پیش‌قراولان اقتصاد در شرایط کنونی که همچون جنگ تمام‌عیار تلقی می‌شود باید حمایت شوند اما حمایت و پشتیبانی لازم از آن‌ها انجام نمی‌شود.
در صورتی که در شرایط جنگی کنونی باید مسئولان و مردم از تمام ظرفیت خود برای حمایت از کارآفرینان گام برداشته و از آن‌ها پشتیبانی کنند اما اکنون این مهم محقق نمی‌شود.
کارآفرینان تمام عمر، توان و سرمایه خود را وارد بخش تولید و اقتصاد کرده‌اند این در حالی است که می‌توانستند با کمترین زحمت و هزینه‌ای سود چندین برابری را در سایر بخش‌ها به دست آورند حال باید پرسید در لرستان تا چه اندازه از کارآفرینان حمایت می‌شود و سهم مردم و مسئولان به چه میزان است؟
اکنون نقش مردم در توسعه اقتصادی در جوامع مختلف غیرقابل‌انکار است و بررسی‌ها نشان می‌دهد جامعه‌ای که در آن مردم ار کارآفرینانشان حمایت کرده‌اند روند توسعه بسیار مناسب و سریعی را داشته است.
متأسفانه در لرستان بخش عمده ابراز مشکلات کارآفرینان ناشی از مردم و نگاه آن‌هاست چرا که گاهی اوقات نه تنها شاهد حمایت نیستیم بلکه مانع نیز می‌شوند که مطمئناً ادامه این روند به هیچ عنوان به نفع استان نیست.
برخوردهای نامناسب برخی از مردم باعث دلسردی کارآفرینان لرستان می‌شود، باید درجه تحمل فعالان بخش خصوصی در مقابل این جریانات را نیز سنجید.
بارها گفته شده که راهکار بهبود وضعیت اقتصادی استان حمایت از تولیدکنندگان واقعی است باید از افرادی که دارای توانمندی خاص هستند به صورت واقعی حمایت شود.
اکنون دولت اعتباراتی را برای پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی در نظر گرفته اما مشاهده می‌شود این تسهیلات در گاهی مواقع به افرادی پرداخت می‌شود که توانایی و تخصص لازم را نداشته در نتیجه نه تنها نمی‌توانند اشتغال ایجاد کنند بلکه شاهد بدهکار بودن آن‌ها نیز خواهیم بود.
اولویت پرداخت این‌گونه تسهیلات باید به تولیدکنندگان داده شود از سوی دیگر حمایت دولت تنها به ابن موضوع نمی‌تواند محدود شده و مطمئناً با ارائه معافیت‌های مالیاتی، بیمه و تأمین اجتماعی به کارآفرینان لرستانی باعث توسعه اقتصادی و ایجاد اشتغال خواهد شد.
چرا که پرداخت تسهیلات به افرادی که تجربه، توان و پتانسیل لازم را ندارند راهگشا نیست و مشکلات ما را حل نخواهد کرد.
معتقدیم مردم یک‌بار برای همیشه عزم خود را برای حمایت از کارآفرینان جزم کرده تا شاهد رغبت فعالان بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال باشیم.
از سوی دیگر اگر خواهان حل مشکل بیکاری در لرستان هستیم دولت باید توجه ویژه‌ای به این استان و سایر استان‌های کمتر توسعه‌یافته داشته باشد.
به عنوان نمونه اعطای معافیت‌های مالیاتی و بیمه‌ای بلندمدت می‌تواند زمینه را برای افزایش سرمایه‌گذاری در لرستان مهیا کند.
چرا که در شرایط یکسان نباید انتظار داشت که سرمایه‌گذاران در مقابل استان‌های توسعه‌یافته استان‌های کمتر توسعه‌یافته‌ای همچون لرستان را برای سرمایه‌گذاری انتخاب کنند.
دولت باید استان‌های کمتر توسعه‌یافته همچون لرستان را به صورت ویژه حمایت کرده و تسهیلات تشویقی ویژه‌ای برای سرمایه‌گذاری در این استان‌ها مدنظر قرار گیرد.
انتظار داریم فرهنگ و نگاه مردم نسبت به کارآفرینان و سرمایه‌گذاران تغییر کند چرا که متأسفانه گاهی اوقات مشاهده می‌شود که برخی افراد به محض اینکه موفقیت کارآفرینان را می ببینند به دنبال ضربه زدن به وی هستند این در حالی است که کارآفرینان سازنده اقتصاد کشور هستند.
بدانیم اگر کارآفرینان در صورت ترک لرستان و سرمایه‌گذاری در سایر استان‌ها سود و منفعت بیشتری به دست می‌آورند درنتیجه باید با تمام وجود از سرمایه‌گذاران و کارآفرینان حمایت کنند.
منبع: پایگاه خبری تحلیلی سنگ نوشته
7269/6060
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.