احمد ذاکری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: این مقدار تخلف در جریان بازرسی های به عمل آمده بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت به همراه ناظران اصناف و اداره کل تعزیرات حکومتی استان از 9 هزار و 198 واحد عرضه کننده کالا و خدمات فعال در قم کشف شد.
وی بیان کرد: تخلفاتی مانند گرانفروشی، عدم درج قیمت، عدم صدور فاکتور، کم فروشی،عدم رعایت مسائل بهداشتی و عرضه کالای قاچاق بیشترین مواردی بود که در جریان بازرسی و نظارت از واحدهای صنفی استان قم توسط بازرسان کشف شد.

**جهش سازمان صنعت قم برای رونق تولید و اشتغال
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قم در بخش دیگری از سخنان خود با بیان این که تمام تلاش مسئولان استان در چارچوب عمل به فرمایش رهبر معظم انقلاب برای سال جدید، حمایت از تولید و اشتغال است، گفت: در همین رابطه پرداخت تسهیلات رونق تولید به عنوان یک راهکار اساسی در دولت تدبیر و امید از سال گذشته در استان قم همزمان با سراسر کشور به اجرا گذاشته شد و در سال جاری نیز با قدرت بیشتر ادامه می یابد.
وی افزود: از ابتدای اجرای این طرح در تیرماه سال گذشته تا هشتم فروردین ماه سال جاری، 512 واحد صنعتی کوچک و متوسط برای دریافت تسهیلات رونق تولید در سامانه الکترونیکی بهین یاب ثبت نام کرده اند که از این تعداد، پرونده 375 واحد به بانک معرفی شده است.
وی با بیان این که از این تعداد 77 واحد متقاضی دریافت تسهیلات برای تامین سرمایه ثابت خود به مبلغ یک هزار و 66 میلیارد ریال بوده اند، افزود: 280 واحد نیز متقاضی تسهیلات رونق تولید برای تامین سرمایه در گردش مورد نیاز خود به مبلغ چهار هزار و 205 میلیارد ریال هستنند.
وی ادامه داد: پس از معرفی واحدهای صنعتی به سرپرستی بانک های مجری طرح، پرونده 251 واحد صنعتی به شعبه های این بانک ها معرفی شده است که از این تعداد 46 واحد متقاضی دریافت تسهیلات برای تامین سرمایه ثابت مورد نیاز خود به مبلغ 706 میلیارد ریال و 205واحد متقاضی دریافت تسهیلات برای تامین سرمایه در گردش خود به مبلغ 3 هزار و 250 میلیارد ریال بوده اند.
ذاکری با اشاره به این که پرونده 150 واحد صنعتی در شعبه های بانک ها به مرحله عقد قرارداد رسیده است، گفت: از این تعداد 132 واحد صنعتی برای تامین سرمایه در گردش خود به مبلغ 2هزار و 235 میلیارد ریال و 18 مورد برای تامین سرمایه ثابت خود به مبلغ 247 میلیارد ریال، با بانک قرارداد امضا کرده اند.
وی با بیان این که تاکنون 141 واحد صنعتی در استان قم تسهیلات مورد نیاز خود را با اعتبار 2هزار و 73 میلیارد ریال دریافت کرده اند، ادامه داد: در نهایت از این تعداد 126 واحد تسهیلات مورد نظر خود را برای تامین سرمایه درگردش به مبلغ یک هزار و 884 میلیارد ریال و 15 واحد تسهیلات خود را برای تامین سرمایه ثابت به مبلغ 189 میلیارد ریال دریافت کردند.
بیش از 95 درصد واحدهای صنعتی قم را صنایع کوچک و متوسط تشکیل می دهد.
در دولت یازدهم طرح ارائه تسهیلات رونق تولید از تیرماه سال گذشته با هدف حمایت از صنعتگران و تولیدکنندگان داخلی همزمان با سراسر کشور در استان قم به اجرا درآمده است.
در این استان یک هزار و 998 واحد صنعتی وجود دارد که از این تعداد 498 واحد با رکود مواجه هستند، یک هزار و 221 واحد به صورت فعال و نیمه فعال و سایر واحدها با تمام ظرفیت خط های تولید به فعالیت خود ادامه می دهند.
استان قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمود آباد، ثامن الائمه(ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است.
7405/ 1175 خبرنگار: سید محمد ابراهیم جنابان ** انتشار دهنده: رضا علیمحمدی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.