به گزارش ایرنا، مصطفی پورامیدی روز چهارشنبه در جمع نشست خبری با اصحاب رسانه، 50 درصد وصول مالیاتی استان را مربوط به مالیات بر ارزش افزوده دانست و افزود: مالیات بر ارزش افزوده که رایج ترین نوع دریافت مالیات در جهان هستند، تفاوت بین ارزش کالاها و خدمات عرضه شده با ارزش کالاها و خدمات خریداری شده یک شخص در یک دوره معین را تعریف می کنند.
وب با اشاره به مالیات های مستقیم دریافت شده، اضافه کرد: از 50 درصد مالیات های این بخش، 30 درصد مربوط به اشخاص حقوقی و غیردولتی ، 13 درصد مربوط به حقوق بگیران، چهار درصد مشاغل، یک درصد مستغلات و 2 درصد نیز مربوط به سایر بخش ها بوده است.
وی میزان اثرپذیری ارزش افزوده بر شکوفایی اقتصاد کشور را یادآور شد و افزود: سال گذشته با رشد 6 درصدی نسبت به سال 94، از محل کسب این نوع مالیات یک هزار و 970 میلیارد ریال به حساب شهرداری ها و دهیاری های استان واریز شد و باید اذعان داشت این میزان مالیات که 430 میلیارد ریال آن مربوط به دهیاری ها و یک هزار و 540 میلیارد ریال دیگر آن نیز به شهرداری ها بود در توسعه شهرها و روستاهای استان نقش موثر و سازنده ای داشته است.
این مسئول همچنین اضافه کرد: در عین حال 660 میلیارد ریال نیز از محل مالیات های دریافتی به محل سلامت استان تخصیص یافت که در هزینه های درمانی نیز موثر واقع شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به گروه بندی جدید صاحبان مشاغل از سوی سازمان امور مالیاتی کشور، گفت: براین اساس، صاحبان مشاغل به 2 دسته حجم فعالیت و نوع فعالیت تقسیم بندی می شوند.
پورامیدی اضافه کرد: بخش حجم فعالیت شامل سه گروه هستند که گروه نخست مالیات دهندگان شامل افرادی یا حرفه هایی هستند که مجموع فروش کالا و خدماتشان در سال گذشته بیش از 30 میلیارد ریال بوده، گروه دوم شامل افرادی که مجموع فروش آنها بین 10 تا 30 میلیارد ریال و گروه سوم نیز مودیانی که در گروه نخست و دوم جای نمی گیرند، محسوب می شوند.
وی افزود: براساس دستورالعمل توافق شده با اصناف، کسانی که جزو گروه سوم حجم فعالیت (مودیانی که در گروه های اول و دوم جای نمی گیرند) در صورتی که مالیات سال 94 آنها قطعی شده باشد برای سال بعد هشت درصد به مالیاتشان افزوده می شود.
وی ادامه داد: در بخش نوع فعالیت نیز مودیان مالیاتی به 6 گروه تقسیم می شوند که گروه نخست شامل دارندگان کارت بازرگانی، گروه دوم صاحبان کارخانه ها و واحدهای تولیدی دارای جواز تاسیس، گروه سوم صاحبان هتل های سه ستاره به بالا، گروه چهارم صاحبان بیمارستان ها، زایشگاه ها و کلینیک های تخصصی، گروه پنجم صاحبان مشاغل صرافی و گروه ششم شامل فروشگاه های زنجیره ای دارای مجوز فعالیت هستند.
وی در ادامه به رشد 27 درصدی وصولی مالیات امسال استان اشاره کرد و افزود: میزان پیش بینی وصول مالیات امسال 14 هزار میلیارد ریال است.
مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین با اشاره به آخرین مهلت زمان پرداخت مالیات از سوی مودیان، در پایان گفت: 31 خردادماه هر سال آخرین مهلت برای پرداخت اشخاص حقیقی از جمله صاحبان مشاغل و 31 تیرماه نیز آخرین مهلت برای پرداخت مالیات برای اشخاص حقوقی و شرکت ها در نظر گرفته شده و تاریخ آن نیز به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.
8054*3013
خبرنگار: رضا اسدی**انتشار دهنده: رضا اولادی
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند
نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.