به گزارش خبرنگار مهر، عیسی قبادی ظهر شنبه در جلسه کار گروه آب و کشاورزی که با حضور فاطمه خمسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین، ملکی مدیر عامل شرکت آب منطقهای و رحمانی معاون سازمان مدیریت و برنامه ریزی در سالن باغستان برگزار شد اظهار کرد: این طرح یک طرح ۱۰ ساله است که دراستای ردیف بودجه دشت قزوین طراحی شده است که امیدواریم با همکاری دستگاههای اجرایی این طرح مهم اقتصادی استان اجرایی شود.
وی افزود: این طرح با شاخصهای استان طراحی شده و با هماهنگی و همکاری منتخبان مردم در مجلس شورای اسلامی پیش میرود.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی استانداری قزوین با اشاره به اینکه کشاورزی دراستان قزوین جایگاه ویژه ای دارد و این استان؛ هویت خود را با کشاورزی میشناسند گفت: یکی از سه وجه توسعه اقتصادی استان قزوین بخش کشاورزی است.
وی گفت: برای دشت قزوین متناسب با شرایط اقتصادی و جغرافیایی برنامه ریزی دقیق و منظمی انجام شود.
قبادی اضافه کرد: دشت قزوین به عنوان دشتی حاصلخیز در تولید پایدار کشاورزی و امنیت غذایی کشور جایگاه ویژه ای دارد و برای صیانت از این دست برنامه ریزی منسجمی تدوین و اجرا شود.
وی یادآور شد: دشت قزوین یک موصوع استراتژیک در توسعه استان محسوب میشود که با حساسیت بیشتر باید آن را پیگیری و با کمک طرحهای ملی به سمت توسعه پیش برد.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی استانداری قزوین با بیان اینکه؛ برای شکوفایی اقتصاد کشاورزی استان ناچاریم سیاست دقیق و منظمی را بکار گیرم تا وضعیت سفرههای زیر زمینی جدی تر گرفته شود.
قبادی افزود: الگوی کشت با توجه به وضعیت منابع و سیاستهای استان و کشور در خصوص صیانت از این دشت تجدید نظر شود.
وی یاد آور شد: البته درسال های اخیر کاهش مصرف آب با مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی و بستن چاههای غیرمجاز تا حدودی انجام شده است.
قبادی خاطر نشان کرد: با تجمیع چاهها و استخرهای آب کشاورزی میتوان از این سرمایه ملی صیانت کرد که این امر نیز مسلزم همکاری کلیه دستگاهها و فرهنگ سازی توسط رسانهها و دستگاههای فرهنگی کشور هستیم.
وی تصریح کرد: الگوی کشت موضوع خوب و مهی است که جهاد کشاورزی این طرح را متناسب با منابع آب و اراضی کشاورزی انجام دهد.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی استانداری قزوین گفت: مردم باید اطمینان داشته باشند که کشاورزی معیشتی به سمت کشاورزی مدرن و اقتصادی پیش میرود و این توسعه با همکاری و همراهی مردم و بهره برداران امکان پذیر است.
قبادی اضافه کرد: توسعه را با پول نمیتوان ایجاد کرد بلکه توسعه با تغییر نگاه امکان پذیر است.
وی ابراز امیدواری کرد: با اجرای طرح تاک در ۱۴۰۹ به یک تعادل در منبع سفرهای زیر زمینی برسیم و اقتصاد کشاورزی استان نیز جایگاه خود را در تولید پایدار حفظ کند.