مهتاب بهرامی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: نبود زیرساختهای لازم برای ساماندهی جریان پسابهای شهر صنعتی الوند باعث شده است تا شهروندان در برخی از روزهای سال از بوی نامطبوع فاضلاب اظهار نارضایتی و گلهمندی کنند.
وی با بیان اینکه شبکه فاضلاب شهر صنعتی الوند علاوه بر تحمل پسابهای صنعتی به محلی برای فاضلاب خانگی شهرهای اطراف تبدیل شده است، اظهار داشت: هم اکنون فاضلاب خانگی شهرهای بیدستان و شریفیه نیز به شبکه فاضلاب شهر صنعتی الوند منتقل میشود و باید برای به روز رسانی شبکه فاضلاب این شهر با توجه به حجم فاضلاب ورودی اقدام کرد.
بهرامی اضافه کرد: طی سالهای گذشته یک هیات مهندسی از کشورهای خارجی برآوردی در این زمینه انجام داد و حدود ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار را برای به روزرسانی شبکه فاضلاب این شهر تخمین زد.
این عضو شورای شهر تصریح کرد: این برآورد اعتبار زمانی صورت گرفت که نرخ دلار سه هزار و ۵۰۰ تومان بود و اکنون این رقم چندین برابر شده است.
بهرامی حل مشکلات تصفیه خانه و شبکه فاضلاب شهر صنعتی الوند را یکی از اولویتهای مهم مردم دانست و خاطرنشان کرد: در این شهر بیش از ۴۰۰ واحد تولیدی برند و هزاران کارخانه کوچک و بزرگ فعالیت میکنند و باید شبکه فاضلاب آن از امکانات بسیار خوبی برخوردار باشد درحالیکه، فراهم سازی این زیرساخت به تنهایی برای نهاد شهرداری فراهم نیست.
شهر صنعتی الوند در شهرستان البرز بیش از ۱۰۰ هزار نفر جمعیت دارد و به عنوان دومین شهر بزرگ استان قزوین شناخته میشود.
بخش عمده سهام شهر صنعتی الوند متعلق به شهرداری است.