به گزارش ایرنا، خیرالله رحمانی شامگاه سه‌شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که در آستانه 12اردیبهشت ماه روز معلم انجام شد،افزود: در شهر قزوین به عنوان مرکز استان در شهرک های تازه ساخت مانند ولایت، سرتک، ملاصدرا و پونک با وجود سکونت هزاران خانواده، حتی یک متر فضای آموزشی دولتی نداریم.
رحمانی در ادامه خاطرنشان کرد: آینده هر جامعه ای در گرو حال آموزش و پرورش آن است و ما برای پیشرفت، هیچ راهی جز توجه ویژه به آموزش و پرورش نداریم.
وی اضافه کرد: در گذشته برای تعلیم و تربیت مبنای درستی نداشتیم و بیشتر تعالیم، مبتنی بر تعالیم غربی بود اما امروز سند بالادستی آموزش و پرورش، یک رسالت برای ما جهت رسیدن دانش آموز به حیات طیبه ایجاد کرده است.
رحمانی ادامه داد: امروز ناهنجاری های اجتماعی موجود در جامعه موید آن است که فضایی ایجاد نشده که جوانان بعد از فراغت از تحصیل، زندگی مناسبی داشته باشند اما سند تحول بنیادین در 6 ساحت تربیتی دینی و اعتقادی، زیستی و بدنی، زیبا شناسی و هنری، سیاسی و اجتماعی و علمی و فناوری وظایفی را برای آموزش و پرورش مشخص کرده است تا از تربیت تک بعدی دانش آموزان دوری کنیم و آنان را برای داشتن یک زندگی خوب آماده کنیم.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به تلاش برای پرداخت مطالبات فرهنگیان،گفت: در پنج ماه گذشته تلاش های زیادی در این زمینه انجام شد و تا چند روز آینده تمامی حق و حقوق باقی مانده این قشر در استان پرداخت خواهد شد.
رحمانی به تخصیص اعتبارات عمرانی آموزش و پرورش قزوین نیز اشاره کرد و یادآور شد: از محل باقی مانده اعتبارات سفر رییس جمهوری نیز اواخر سال گذشته با پرداخت 100 میلیارد ریال توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی به آموزش و پرورش قزوین موافقت شد.
وی ادامه داد: تاکنون 55 میلیارد ریال از این اعتبار تخصیص یافته است که برای پروژه های نیمه کاره از جمله استخر کنار اداره کل آموزش و پرورش هزینه می شود.
وی همچنین از برگزاری یک همایش ملی توسط آموزش و پرورش قزوین در سال جاری خبر داد و افزود: پس از یزد، دومین همایش ملی هویت کودکان ایرانی و اسلامی آبان ماه امسال در قزوین برگزار خواهد شد.
مدیرکل آموزش و پرورش قزوین در ادامه با تبریک روز معلم، گفت: در تکریم مقام معلم و برگزاری مراسم بزرگداشت جایگاه فرهنگیان استان، هدف در واقع تکریم جایگاه علم و تبیین اهمیت احترام به مقام معلم است.
رحمانی افزود: در کنار مراسم و برنامه های بزرگداشت مقام معلم در مناطق چهارده گانه آموزش و پرورش استان، چهاردهم اردیبهشت ماه مراسم متمرکز گرامیداشت مقام معلم با حضور حجت الاسلام سید محمد حسن ابوترابی امام جمعه موقت تهران برگزار و در آن مراسم از یک معلم از هر منطقه تجلیل می شود.
وی یادآور شد: آموزش و پرورش به تنهایی متولی تربیت نیست و تا همه ارکان جامعه در تربیت فرزندان ورود پیدا نکنند به اهداف خود نخواهیم رسید.
رحمانی گفت: در سال های اخیر که سال در تحول کامل محتوای آموزشی اقدام شد اما متاسفانه هنوز فضایی ایجاد نشده که آموزش های ما به رفتار تبدیل شود.
وی همچنین خاطرنشان کرد: باید فضایی شکل بگیرد که آموزش های ما به سمت مهارت آموزی برود.
این مسئول با بیان اینکه باید آموزش و پرورش به لحاظ اهمیت بالای خود رتبه نخست را در مباحث اعتباری داشته باشد،افزود: در اختصاص اعتبارات نیز آموزش و پرورش در رتبه اول نیست و ما حتی برای تخریب و بازسازی مدارس غیر مستحکم فعلی خود حداقل 6 هزار میلیارد ریال نیاز داریم در حالی که اعتبار کل سال گذشته ما در این حوزه فقط 60 میلیارد ریال بود.
وی به مشکل جذب نیرو در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: بهترین راه ورود به آموزش و پرورش همان دانشگاه فرهنگیان است اما محدودیت استخدام نیروی انسانی باعث شده تا آموزش و پرورش به سمت جذب نیرو از طریق نیروهای خرید خدمات آموزشی برود.
وی در خصوص دانشگاه فرهنگیان قزوین گفت:فضای این دانشگاه بسیار قدیمی و کوچک است و به منظور حل این مشکل اخیرا زمین 15 هکتاری در میدان مهرگان به آن اختصاص یافت و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می شود.
این مسئول گفت: به دنبال آن هستیم تا ضمن اصلاح ساختار سازمانی از ظرفیت جوانان و بانوان در پست های مدیریتی آموزش و پرورش قزوین استفاده کنیم.
وی همچنین گفت: حذف آزمون تیزهوشان یکی از کارهای بسیار موثر وزارت آموزش و پرورش بود که امیدواریم با لابی گری برخی به محیط آموزشی بازنگردد.
7388*3013
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.