به گزارش ایرنا، مریم بیدخام شنبه شب در شورای هماهنگی مقابله با مواد مخدر که در استانداری قزوین برگزار شد افزود: متاسفانه چنین به نظر می رسد که دستگاه های اجرایی مشکلات بخش زنان را تابو کرده و از ورود به آنها خودداری می کنند که خود نگاهی آسیب زا است.
وی ادامه داد:استفاده از ظرفیت سازمان های مردم نهاد در این زمینه از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است چون دستگاه های دولتی هرچقدر هم تلاش کنند تاثیرگذاری کمتری از سمن ها در رابطه با پیشگیری، آموزش و ایجاد نشاط اجتماعی خواهند داشت.

***مقابله با مواد مخدر به اقدامات سازمان یافته نیازمند است
جانشین فرمانده انتظامی استان قزوین نیز در این جلسه گفت: از 10 سال گذشته تولید مواد مخدر صنعتی با صرف بودجه‌های هنگفت در ایران آغاز شد در حالیکه مبارزه با قاچاقچیان نیز هزینه و زمان زیادی می‌برد.
سرهنگ مهدی حاجیان با بیان اینکه هرگونه قصور در مقابله با مواد مخدر پیامدهای غیرقابل جبرانی به دنبال خواهد داشت، گفت: قاچاقچیان از طریق رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی به‌سرعت در حال جذب مردم هستند در حالیکه دستگاه های متولی مقابله با مواد مخدر به‌ صورت سازمان‌یافته عمل نمی‌کنند.
جانشین فرماندهی انتظامی استان قزوین خاطرنشان کرد: باید با یک سیاست کلی و نگرش جدیدتر از توسعه و گسترش کارگاه های ساخت و توزیع مواد مخدر صنعتی در استان جلوگیری کرد.
وی تصریح کرد: وجود اتباع افغانی در آینده‌ای نزدیک به یک معضل اجتماعی برای کشور تبدیل می‌شود چون این افراد با کشت گیاهان مخدر آشنایی کافی داشته و می توانند برای پرورش و کاشت آنها در کشور اقدام کنند.

*** عوامل روانی در شیوع اعتیاد در قزوین موثر هستند
شهردار قزوین نیز در این نشست با اشاره به مهمترین دلایل شیوع مصرف مواد در قزوین افزود: فقر، افسردگی و بیکاری از مهمترین عواملی است که مردم را به سمت اعتیاد سوق می دهد.
علی صفری افزود: قزوین یکی از شهرهای به‌شدت افسرده در کشور به شمار می‌رود که امیدواریم با تامین نیازهای فرهنگی و اجتماعی جوانان از هدایت آنها به سمت قلیان و مواد مخدر جلوگیری شود.
6101
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.