به گزارش دریافتی پنجشنبه ایرنا، دکتر محمدرضا عالی منش اظهار داشت: در این فعالیت جهادی پزشکی 14هزار و 71 نفر خدمات سلامت دریافت کردند.
وی گفت:‌ پیش از برپایی بیمارستان در این منطقه، نشست های هماهنگی برگزار و بازدیدهایی از محل برپایی بیمارستان صحرایی در فرمانداری جاسک انجام شد.
به گفته عالی منش ، آماده سازی سازه بیمارستان صحرایی و تجهیز آن برای اعزام صورت گرفت و با تجهیز اتاق عمل، آماده سازی تجهیزات پزشکی و غیر پزشکی و تامین نیروی تخصصی پزشکی و پیراپزشکی شامل متخصصان، نیروهای اورژانس، جراح، دندانپزشک و پزشک عمومی بیمارستان صحرایی در شهرستان جاسک برپا شد .
وی افزود: تجهیزات به کارگرفته شده در برپایی بیمارستان صحرایی شامل یک دستگاه اتاق عمل سیار و ریکاوری با امکانات کامل، دو دستگاه سونوگرافی پرتابل، دو دستگاه الکتروشوک، سه دستگاه مانیتورینگ پنج کاره، یک دستگاه سرنگ پمپ، یک دستگاه اینفیوژن پمپ، یک دستگاه اتوکلاو، تجهیزات معاینه بیمار به تعداد کافی و چادر بادی و برزنتی برای برپایی اتفاقات و محل تزریقات و نوار قلب بوده است.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی فارس گفت:در این بیمارستان، خدمات تخصصی قلب و عروق، گوش و حلق و بینی، چشم، داخلی، کلیه و مجاری ادرار، اطفال، مغز و اعصاب، گوارش، دندانپزشکی، جراحی عمومی، زنان و زایمان، ارتوپدی، اکو، طب اورژانس، بینایی سنجی، رادیولوژی، آزمایشگاه، اتاق عمل، نوار قلب، سونوگرافی و پزشکی عمومی ارایه شده است.
عالی منش اضافه کرد: در 6 روز برگزاری این بیمارستان صحرایی، هفت هزار و 656نفر به بیمارستان مراجعه کردند و از آموزش های چهره به چهره و برگزاری دوره های آموزشی بهداشت به عنوان خدمتی دیگر در این بیمارستان بهره مند شدند .
او افزود: همزمان با ارایه خدمات پزشکی، برنامه های آموزشی بهداشت محیط و مبارزه با بیماری ها به صورت حضوری و ارایه بسته آموزشی با حضور در تعدادی از مدارس جاسک صورت گرفته است.
دریافت خبر : نیکنام خشنودی ** انتشاردهنده:‌غلامرضا مالک زاده
6113 /1876

منبع ‫:‬ ایرنا
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.