مدیرکل امور مالیاتی فارس از وصول ۲۳ هزار میلیارد ریال مالیات مستقیم و مالیات غیرمستقیم در سال ۱۳۹۷ خبر داد و گفت: این میزان در مقایسه با سال قبل از آن، هفت درصد رشد را نشان می‌دهد.

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی امور مالیاتی فارس، ناصر هاشمی افزود: سال گذشته بیش از ۱۲ هزار میلیارد ریال مالیات‌های مستقیم و ده هزار میلیارد ریال مالیات غیرمستقیم در استان به حیطه وصول در آمده که این میزان نشان دهنده تحقق ۹۳درصدی و رشد ۷ درصدی نسبت به دوره مشابه سال قبل می باشد . 

هاشمی افزود: در سال ۹۷ در بخش مالیات بر ارزش افزوده بیش از ده هزار میلیارد ریال مالیات وصول شده که ۸۵ درصد تحقق و یک درصد رشد نسبت به دوره ی مشابه را نشان می دهد که از این میزان بیش از ۵ هزار و ۱۸۰ میلیارد ریال عوارض وصول و به حساب شهرداری ها ، دهیاری ها و عشایر استان واریز شده است . 

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از یک هزار و ۶۹۵ میلیارد ریال عوارض به شهرداری و بیش از ۱۸۹ میلیارد ریال نیز به دهیاری‌های شهرستان شیراز واریز شده است، خاطرنشان کرد: البته شهرداری‌های سایر مناطق استان به جز شیراز نیز یک هزار و ۹۸۷ میلیارد ریال دریافت کرده‌اند و دهیاری‌ها و عشایر استان نیز یک هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال دریافتی داشته‌اند.

وی با بیان اینکه نرخ مالیات برارزش افزوده کالا و خدمات عمومی ۹ درصد است، گفت: این نرخ شامل ۶ درصد مالیات (سهم دولت) و ۳ درصد عوارض (سهم شهرداری ها) است و یک واحد درصد از مالیات های وصولی تحت عنوان مالیات سلامت در کشور هزینه می شود . 

مدیرکل امور مالیاتی فارس، از تشدید مبارزه با فرار مالیاتی و قاطعیت در برخورد با مصادیق جرم مالیاتی خبر داد و گفت: با اجرای طرح جامع مالیاتی، فرار مالیاتی کاهش یافته و نظام اقتصادی به سمت شفافیت سوق یافته است.

وی، مبارزه با فرار مالیاتی را از برنامه های مهم و اولویت ‎ دار نظام مالیاتی دانست و خاطرنشان کرد: سیاست مبارزه با فرار مالیاتی با جدیت و با اتکا بر سامانه های اطلاعاتی سازمان دنبال می شود و در استان فارس نیز از سال ۹۵ با تشکیل کارگروه ویژه رسیدگی به تراکنش های سنگین و مشکوک بانکی تاکنون ۱۱۴ پرونده در این خصوص مورد رسیدگی قرار گرفته است . 

هاشمی با بیان اینکه، در حال حاضر با تکیه بر میلیاردها رکورد اطلاعاتی ذخیره شده در پایگاه اطلاعات مودیان مالیاتی، امکان شناسایی فرارهای مالیاتی و مودیان جدید بسیار سهل تر از گذشته شده، گفت: این پایگاه، اطلاعات مورد نیاز مالیاتی را از دستگاه‌ها و سایر اشخاص ثالث دریافت، نگهداری و پردازش کرده و برای استفاده در اختیار فرآیندهای مالیاتی سامانه مذکور قرار می دهد.

او خاطرنشان کرد: وجود این پایگاه در رابطه با فرار مالیاتی، پولشویی و برقراری عدالت مالیاتی در کشور بسیار حایز اهمیت و شناسایی فرارهای مالیاتی صرفا با تکیه بر ظرفیت فناوری‌های اطلاعاتی مربوط به طرح جامع مالیاتی امکان پذیر بوده است.

مدیرکل امور مالیاتی فارس به سوء استفاده از کارت‌های بازرگانی (اجاره ای) اشاره و اعلام کرد: ۹۰ مودی که از کارت بازرگانی سایرین استفاده کرده ‌اند مورد شناسایی قرار گرفته و اقدامات لازم به منظور مطالبه مالیات از این مودیان  در حال انجام است.

هاشمی یادآور شد: با توجه به احصاء جرایم مالیاتی در ماده ۲۷۴ قانون مالیات های مستقیم و سایر قوانین مرتبط نسبت به سوءاستفاده ی برخی اشخاص از کارت بازرگانی دارنده کارت ها، مراتب با شکایت این اداره کل در مرجع قضایی مطرح و مورد رسیدگی قرار می گیرد.

این مقام مسئول اضافه کرد: کارگروه ویژه پیگیری معوقات کارت های بازرگانی در این اداره کل تشکیل شده و در راستای وصول مطالبات کارت های بازرگانی این موضوع بصورت مستمر و در تعامل این اداره کل با اداره کل صنعت، معدن و تجارت ، اتاق بازرگانی شیراز ، اداره گمرک ، اداره کل تعاون و مراجع قضایی پیگیری می گردد . 

مدیرکل امور مالیاتی فارس با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان سال " رونق تولید" اعلام کرد: کارگروه ویژه ای برای بررسی مشکلات مالیاتی صنایع و شرکت‌های بحران دار استان با هدف رفع موانع موجود تشکیل شده است .

 

انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.