به گزارش ایرنا سید دانیال محبی روز پنجشنبه در نشست با معاونان وزارت راه و شهرسازی در چابهار اظهار داشت: چابهار بهترین موقعیت را برای اجرای طرح های اقتصادی و اشتغالزایی دارد و نباید با کمبود زیرساخت ها مواجه باشد.
به گفته وی چابهار بهترین ظرفیت را برای صید و صیادی دارد و مسئولان باید مشکلات این حوزه را رفع کنند تا بتوان علاوه بر اشتغالزایی، تولید را نیز افزایش داد.
وی ادامه داد: همه مسئولان باید برای جبران عقب ماندگی چابهار تلاش کنند.
استاندار سیستان و بلوچستان افزود: تکمیل راه آهن چابهار - زاهدان از ضرورت های مهم برای توسعه حمل و نقل، صادرات و واردات کالاست.
محبی تصریح کرد: چابهار هوایی مناسب برای گردشگری و کشت انواع میوه های گرمسیری، نیمه گرمسیری و استوایی دارد و بهترین میوه را می توان از این منطقه تولید و به کشور عرضه کرد.
وی با بیان اینکه توسعه سواحل مکران مورد توجه رهبر معظم انقلاب و ریاست جمهوری است، خاطرنشان کرد: وقتی با رهبر معظم انقلاب مشکلات این استان را در میان گذاشتم ایشان اطلاعات کاملی از سیستان و بلوچستان داشتند.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: با ساخت آب شیرین کن علاوه بر تامین آب آشامیدنی مردم ساکن در مناطق شهری و روستایی، آب کشاورزی و صنعت نیز برای تولید و اشتغال فراهم می شود.
نماینده مردم چابهار، نیکشهر و کنارک در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست اظهار داشت: حاشیه نشینی یکی از بزرگترین مشکلات چابهار است و مسئولان باید برای ساماندهی این مناطق اقدامات لازم را انجام دهند.
عبدالغفور ایران نژاد با قدردانی از حضور معاونان وزیر راه و شهرسازی در چابهار افزود: حاشیه نشینان چابهار با جمعیت 100 هزار نفری فاقد برق، آب، کلاس درس و مراکز بهداشتی هستند.
وی گفت: ساخت فرودگاه بین المللی، 2 کمربندی برای بنادر شهید بهشتی و کلانتری، برقرسانی فوری به جمعیت حاشیه شهر و نجات مرجان ‌های جابجا شده برای توسعه بندر از درخواست های مهم مردم چابهار است.
نماینده مجلس ادامه داد: طرح ملی راه آهن چابهار - زاهدان - سرخس به کندی پیش می رود و با کمبود شدید اعتبار مواجه است.
وی از تحویل ندادن سوخت به برخی کارگاههای راه آهن انتقاد کرد و افزود: باید برای حل مشکلات سوخت ماشین آلات راه آهن فکری جدی و اساسی شود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی سیستان و بلوچستان نیز توسعه زیر ساخت های این استان در زمینه راه و ایجاد بزرگراه ها را خواستار شد.
غلامرضا مالکی افزود: سیستان و بلوچستان از کمترین شاخص ها در زمینه ساخت بزرگراه و جاده مناسب برخوردار است.
وی بیان کرد: اعتبارات لازم برای تکمیل راه آهن چابهار - زاهدان باید اختصاص پیدا کند تا بخشی از مشکلات اشتغال رفع شود.
به گزارش ایرنا، رئیس سازمان بنادر و دریانوردی، معاون معماری و شهرسازی وزیر راه، مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید ایران، استاندار سیستان و بلوچستان و شماری از مقامات محلی و استانی به منظور شرکت در مراسم امضای تفاهم نامه سرمایه گذاری، کلنگ زنی و افتتاح طرح های سرمایه گذاری، بازدید از مناطق حاشیه شهر، زمین فرودگاه بین المللی و راه آهن چابهار - زاهدان به بندر چابهار سفر کرده اند.
معاونان وزیر راه و شهرسازی و تیمی متشکل از مدیران و کارشناسان این وزارتخانه چهارشنبه شب در فرودگاه کنارک مورد استقبال سید دانیال محبی استاندار سیستان و بلوچستان قرار گرفتند.
چابهار در فاصله 645 کیلومتری جنوب زاهدان مرکز استان سیستان و بلوچستان و ساحل دریای عمان واقع شده است.
3043**3042
انتهای پیام
این مطلب برایم مفید است
0 نفر این پست را پسندیده اند

موضوعات داغ

نظرات و دیدگاه ها

مسئولیت نوشته ها بر عهده نویسندگان آنهاست و انتشار آن به معنی تایید این نظرات نیست.